Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Arome la-ndemână care înteţesc dorinţa

0
30 May 2012 11:41:54
Autor: adevarul
Ghimbirul conţine o substanţă activă numită gingerol, care vă redă tonusul şi stimulează activitatea hormonilor sexuali.
Ghimbirul conţine o substanţă activă numită gingerol, care vă redă tonusul şi stimulează activitatea hormonilor sexuali.

După atâţia ani de căsnicie, te gândeşti cu nostalgie la nopţile pline de pasiune şi de tandreţe de la începutul iubirii voastre. O poţi regăsi şi dărui celui iubit folosind puterea afrodiziacă a unor plante magice.

„Cautăm pasiune, o declarăm... pierdută". Cam aşa ar suna rezumatul nopţilor voastre de cuplu, dacă v-ar cere cineva să vorbiţi despre intimitate. Şi aţi recunoaşte cu mâna pe inimă că în maratonul zilnic dintre casă, serviciu şi grija pentru copii, nu vă mai stă gândul la pasiune şi la tandreţe. Apoi vă întrebaţi de ce vă simţiţi aşa de străini unul faţă de celălalt. Ce-ar fi să încercaţi câteva leacuri inedite, care vă ajută să regăsiţi pasiunea primilor ani ai iubirii voastre?

Scorţişoara îţi trezeşte libidoul

De câte ori nu ai folosit ca scuză în dormitor faptul că eşti foarte obosită? Şi, dacă te gândeşti bine, nu era deloc o scuză, ci adevărul-adevărat. Tocmai de aceea, ţi-ar prinde bine o bău­tură cu scorţişoară, aromă cu puteri afrodiziace asupra libidoului feminin. Puterea ei magică se datorează unor substanţe active pe care le conţine şi care stimulează fluxul sangvin şi activitatea hormonilor estrogeni. Efectul? Un ceai de scorţişoară te revigorează şi-ţi readuce în suflet pasiunea pentru cel pe care-l iubeşti.

Află care sunt celelalte arome afrodiziace, pe clickpentrufemei.ro

Citeşte şi:
3 secrete ale orgasmului feminin

5 lucruri neştiute despre orgasm


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările