Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Astrologul Maria Sârbu, despre influenţa eclipsei de lună asupra fiecărei zodii: „Apar noi căi de învăţare şi afirmare intelectuală“

1
4 Jun 2020 21:10:28
Autor: Lizeta Oprea
Astrologul Maria Sârbu în studioul ADevărul Live
Astrologul Maria Sârbu în studioul ADevărul Live

Eclipsa de lună din 5 iunie va aduce în prim plan situaţii care ne cer să punem mai mult preţ pe existenţă decât pe putere, să lăsăm panica şi să ne încredem în viaţă şi în darurile noastre. Apar revelaţii, întelegerea mai concretă a lucrurilor şi noi căi de conştientizare - învăţare. Afirmarea intelectuală se cere şi se manifestă în fiecare dintre noi, spune astrologul Maria Sârbu.

Berbec
Ai nevoie sa îţi analizezi anxietatea şi să înveţi acceptarea şi validarea propriei persoane. Puterea proprie nu va mai fi o alegere în viitor, va fi o certitudine. Riscul de a pierde din frică sau din negativitate este real în această perioadă. Ce ramane în urma unui eşec? Rămâi tu, şi ai nevoie să te apreciezi. Acesta este modul în care vei pune noi caramizi în procesul de învăţare. Atenţie la nevoia partenerului de distracţie şi de declaraţii.

Taur
Lipsa de putere în plan financiar şi de încredere în divinitate îţi pot clătina stabilitatea, accentuându-ţi teama cu privire la posibile pierderi. Ai nevoie de idei noi pentru dezvoltarea unui business. În plus, perioada urătoare îţi va schimba viaţa spre o conexiune spirituală mult mai activă. Te poţi certa cu divinitatea sau renunţa la acele părţi din propria personalitate care au consumat mult din energia ta pozitivă.

Gemeni
Eclipsele din 2020 şi 2021 sunt un punct de cotitură pentru tine. În această prioadă, fie creşti pe toate planurile fie cazi de pe piedestal. De fapt, ceea ce îţi oferă aceste energii sunt idei noi despre cel/cea care trebuie sa devii. Pagini noi din viaţa ta se vor scrie cu fiecare zi care trece în următorii ani. Totul se va mişca cu putere, fără să poţi schimba acest lucru. Cu timpul, vei simţi  că trăieşti pe o vibraţie diferită. Fii pregătit să îţi iei viaţa în propriile mâini şi să devii varianta ta cea mai bună. Este posibilă o despărţire, dacă relaţia actuală te împiedică să evoluezi.

Rac
Eclipsa de lună aduce experienţe care îţi vor schimba rutina, modul de a gândi şi comportamentul şi te vor pune în faţa faptului împlinit de a fi responsabil sau de a învăţa din greşeli.
Lipsa ta de putere interioară poate degenera în probleme de sănătate sau nedreptăţi pe care le poţi atrage.  Se întrevede o nouă pasiune sau o puternică implicare cu mult devotament către acest nou drum. Probabil te gândeşti chiar la demisie.

Leu
Tu, cel care îţi doreşte putere şi strălucire eşti acum într-un stres care te coboară în cele mai puternice temeri. Ai nevoie să te opreşti din asumarea de riscuri şi să termini cu adicţiile, prieteniile vicioase şi pasiunile periculoase. Pentru a-ţi recâştiga puterea ai nevoie de anturaje noi, de creativitate, de noutate şi de autenticitate. O nouă putere pe care începi să o creezi prin propriile idei ce se vor naşte de acum.

Fecioară
Ai nevie de o puternică schimbare de optică, de concepte şi de metode, ori lipsa de putere te va frustra şi va scoate din tine tot ce nu ai reuşit să înveţi în ultimi 20 ani. Ai nevoie de evoluţie pe toate domeniile vieţii tale, iar pentru asta nu vei reuşi să întârzii cu amanunte şi detalii. Va trebuie să te mobilizezi în a-ţi vedea viitorul şi în a-ţi pune ideile în practică. Posibil că te gândesti la schimbarea casei, oraşului sau poate chiar la divorţ.

Balanţă

Eclipsa de lună aduce idei noi care te vor ajuta să creşti în viitor şi filosofii de evoluţie. Echipa unui mental colectiv poate începe cu cel puţin două persoane, care discută cu încredere şi stimulează creşterea fiecărueia dntre acestea. O echipă de doi este menirea ta. Poţi avea certuri cu cei lipsiţi de încredere sau de credinţă. Lipsa puterii venită din lipsa de credinţă este un aspect care te îngrijorează dar îţi şi stimulează nevoia de cunoaştere. Puterea ta este în inteligenţă şi în natura ta, slabiciunea poate naşte noi puteri.

Scorpion
Eclipsa îţi aminteşte să-ţi focusezi atenţia pe interesele financiare, să fii pragmatic şi să te menţii cu picioarele pe pământ. Excesele şi lipsa de încredere pot să te ducă la pagube sau risipă de bani. Dacă vrei să te bucuri de puterea de a parcurge cu bine labirintul viitorului, ai nevoie de o schimbare a mentalităţii. Dacă nu-ţi gestionezi emoţiile, poţi pierde un business sau poţi renunta la un proiect important. Pentru lucruri durabile ai nevoie mai mult decât de intuiţie şi de inteligenţă emoţională. Este vremea unei noi transformări.

Săgetător
Primeşti reproşuri de la toţi ai tăi şi ai nevoie de schimbări pentru a putea obţine înţelegere în cuplu. Eclipsa îţi cere mult efort personal, altfel poţi ajunge să te pierzi într-un abis. Învaţă să-ţi păstrezi credinţă în valorile tale. Lasă excesele şi fricile, comunică, întelege, învaţă. Un nou tu se va naşte după aceste eclipse ale anului. Fii pregătit să te echilibrezi prin grijă permanentă asupra a ceea ce simţi.

Capricorn
Pentru tine apar drumuri care duc spre alte responsabilităţi şi un plus de efort, dar şi un plus de credinţă şi incredere reală, profundă. Tot ce este superficial te duce în naivitate şi acolo vei avea un plus de responsabilităţi. Eşti pe drumul maturizarii, nu mai ai timp să te minţi şi nici să leneveşti. Poţi resimţi probleme de sanatate.

Vărsător
Pe lista ta de obiective ai nevoie de noi taskuri: credinţă adevarată, reală. Poţi risca încă 20 de ani de naivitate sau prietenii vicioase ori te poţi retrage într-o nouă etapă din viaţa ta. Îţi vei crea valori noi şi autenticitate. Vei învăţa noi tehnici care îţi vor asigura un viitor cursiv şi fără blocaje. Regăseşte credinţa şi desprinde-te de prietenii care te duc la risipa sau în malefic.

Peşti
Eclipsa îţi aduce lecţii de personalitate puternic transformatoare şi metamorfoza personalităţii.  Autosabotajul şi lipsa stimei de sine vor dispărea din alegerile tale, sau cel puţin asta vrea viaţa de la tine. Dacă vrei să crezi că iubeşti necondiţionat, atunci iubirea divină şi cea de sine face parte din acelaşi concept pe care undeva l-ai scindat. Ai nevoie de informaţii despre propria familie şi tot acolo ai nevoie să creşti vibraţia pe parcursul următorilor ani. Familia are nevoie de tine.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Lucian Leonte
5.06.2020, 03:27:15

Tovarasa astrolog, as vrea sa descrieti pe larg activitatea dvs. Sunt curios de unde va dati seama si aveti atìt de multa ìntelepciune sa preziceti astfel de stiri la miliarde de oameni care sunt pe planeta! Un simplu exemplu. Tot ce spuneti dvs despre un grup de oameni nascuti ìn acelasi an ìn aceeasi zi si la aceeasi ora ar trebui dupa prezicerile dvs sa beneficieze de acelasi anunt pe care ìl faceti. Oare este asa? Daca nu, atunci munca dvs este ìn zadar. Nu are nici o valoare. Mìncati banii degeaba si spuneti numai minciuni! Asta se ìntìmpla cu complicitatea societatii de azi ìmpreuna cu statele care guverneaza.

+2 (2 voturi)
Modifică Setările