Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Bărbaţii încep să semene cu taţii lor de la vârsta de 38 de ani

1
17 Apr 2014 18:40:23
Autor: Mediafax
Patru generaţii într-o singură imagine
Patru generaţii într-o singură imagine

Bărbaţii încep să semene cu taţii lor în jurul vârstei de 38 de ani, se arată într-un studiu britanic, care a evidenţiat 30 de semne prevestitoare ale faptului că, în jurul acestei vârste, bărbaţii încep să îmbătrânească, potrivit AFP.

Adormitul în faţa televizorului precum şi dorinţa de a avea propriul scaun sau fotoliu, pe care să nu se mai aşeze nimeni, se numără printre primele lucruri care indică apropierea de bătrâneţe. 
 
Printre semnele clare de îmbătrânire se mai numără obsesia economisirii, dar şi modul de dans „ca un tată de familie”, glumele răsuflate care nu amuză pe nimeni, precum şi impresia că tinerii vorbesc altă limbă şi că toată muzica modernă „sună la fel”.
Când bărbaţii devin din ce în ce mai pasionaţi de grădinărit, petrecându-şi weekendul acasă, pentru a tunde gazonul, atunci încep să semene cu taţii lor, au constatat autorii studiului.
 
„Viitorul se anunţă luminos pentru bărbaţi: ei dorm mai mult, au propriul fotoliu, dansează fără să le pese ce cred ceilalţi şi cred că sunt teribil de amuzanţi: se pare că, la 38 de ani, bărbaţii încetează să mai fie inhibaţi”, a declarat Steve North, managerul general al postului de televiziune Gold.
 
Sondajul a fost realizat cu ajutorul a 2.000 de femei şi bărbaţi implicaţi într-o relaţie de cuplu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Gavriil Stiharul
17.04.2014, 19:08:57

"Odinioara, fetele gateau ca mamele, acum beau ca tatii. In schimb, odinioara, baietii beau ca tatii, acum gatesc ca mamele." (proverb urban)

+1 (1 vot)