Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Bătută şi trimisă la sală de către iubit „ca să nu se îngraşe“: tânăra de 27 de ani a acceptat abuzurile doi ani şi jumătate

5
15 Jul 2019 19:20:03
Autor: Lizeta Oprea
Gennady Sharpe FOTO Daily Mai
Gennady Sharpe FOTO Daily Mai

Iubirea şi violenţa nu fac casă bună. Ba mai mult, nu cresc nici entuziasmul pentru sport. O tânără de 27 de ani a fost bătută de iubit pentru a merge la sală „ca să nu se îngraşe“.

Gennady Sharpe, o tânără în vârstă de 27 de ani din Noua Zeelandă, a vorbit despre relaţia abuzivă în care a fost timp de doi ani şi jumătate. Îndrăgostită nebuneşte de un bărbat care lucra în vânzări, aceasta a acceptat bătăile bărbatului care o obliga să meargă la sală „ca să nu se îngraşe“.

Totul a început după şase luni de relaţie, când legătura s-a schimbat complet, bărbatul încercând să controleze viaţa partenerei. Acesta îi spunea ce haine să poate, cum să îşi aranjeze părul şi când să meargă la sală, scrie Daily Mail.

„A început să mă oblige să merg la sală, pentru că nu voia să mă îngraş. Când spun că mă forţa, vreau să zic că mă făcea în toate felurile, până când începeam să plâng şi plecam la sală“, a mărturisit Gennady.

Mai mult de atât, bărbatul a început şi să o bată, iar când era întrebată de ce are vânătăi, era nevoită să inventeze tot felul de motive.

Greutatea femeii a scăzut extrem de repede, prietenii acesteia începând să se întrebe dacă nu cumva are probleme. 

„Prietenii mei au fost şocaţi de cât de repede mi-am schimbat aspectul, întrebându-se dacă este totul bine în relaţie“, mărturiseşte femeia.

„Dacă prietenii mei ar fi aflat, mi-ar fi zis să îl părăsesc. Dar eu nu eram pregătită pentru asta. Când ţii la cineva, acea persoană are asupra ta o putere de care nu te poţi elibera şi pe care nu o poţi înţelege“, a mai spus ea.

Femeia i-a mărturisit şefului ei prin ce trece abia atunci când s-a ales cu o mână şi câteva coaste rupte. Acela a fost momentul în care a decis să îşi părăsească iubitul abuziv.

În urma experienţei, ea a învăţat să îşi iubească trupul. Acum postează frecvent fotografii pe Instagram şi povesteşte experienţa prin care a trecut.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Dream Pervertor
16.07.2019, 06:57:29

...stiri din Noua Zeelanda!

+1 (1 vot)
Markus Roman
16.07.2019, 14:54:55

Astea sunt stiri vechi din Noua Zeelanda.

+1 (1 vot)
Markus Roman
16.07.2019, 11:03:34

E clar! Ala mergea pe principiul vechi al mentinerii siluetei: Apa, paie si bataie.

+1 (1 vot)
DG Gabriel
16.07.2019, 13:48:10

Un caz de importanta mondiala...Madame Lizeta, atata ai gasit? Haideti, mai...

DG Gabriel
16.07.2019, 13:52:30

Redactia "Adevarul" sunt milioane de situatii in lume, cu femei abuzate, copii abuzati etc. De ce trebuie sa ne aplecam asupra acetui caz? in toate targurile de provincie , marile metropole etc, sunt milioane de abuzate , copii, batrani, femei, barbati, de ce trebuie sa ne aplecam ACESTUI caz? va bateti joc de noi? S-au rezolvat problemele refugiatior, au incetata teroristii sa demoleze situri arheologice de valoare inestimabila, a incetat Trump sa dea foc mapamondului, care e treaba?Pffff