Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Before&after: Un cuplu şi-a renovat complet apartamentul cu două camere din Ploieşti cu 32.000 euro

3
6 Apr 2021 19:53:10
Autor: Lovedeco.ro

Cam 10 ani de locuit într-un spaţiu parcă blocat în trecut şi o carantină care ne-a închis pe toţi în case. De atât a fost nevoie pentru ca un cuplu să ia lucrurile în propriile mâini şi să renoveze apartamentul din Ploieşti din temelie.

„Amânasem deja prea mult”, spune Ionuţ Toma. Cumpărase apartamentul în 2010 şi de atunci arăta mai mult sau mai puţin la fel. Nu era insalubru sau de nelocuit, însă era aglomerat cu prea multă mobilă masivă veche şi câteva obiecte noi aduse de el şi soţia lui în spaţiu, dar care nu se potriveau cu nimic. Baia era şi ea placată cu finisaje din anii `90. Pe hol, toţi pereţii erau decoraţi cu calciu folosit pentru textură pe vremuri, iar uşile erau aceleaşi de pe vremea comunismului. „Apartamentul era aproape la fel ca atunci când a fost construit blocul”, explică el.
 
Acum se subordonează cromaticii întregului apartament
 
Pereţii holului erau decoraţi cu calciu
 
La scurt timp după carantina din 2020, în luna iulie, Ionuţ şi soţia lui au decis să nu mai aştepte şi să înceapă renovarea.
 
Continuarea articolului, aici.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Robert Oppenheimer
6.04.2021, 20:31:04

Arata mai bine inainte. In primul rand pe negrul ala funerar se depune praful si il vezi la cinci minute, dupa ce l-ai sters, asta daca nu vrei sa stai ca porcu'. Apoi lemnele alea spanzurate pe peretele sufrageriei, te duc cu gandul la o bucatarie nereusita, dar este un cliseu sa pui pe perete un televizor si in jur niste corpuri suspendate ca in autogara, langa casa de bilete. Montajul ala cu sticle este nerealist si complet nepractic. Cine dracu' sta toata ziua cu pahare si sticle insirate? E doar pentru prezentare, dar atunci trebuie sa specificati ca e o vitrina si nu casa de locuit pentru oameni. Una peste alta e de fugit in lume la ce ai acolo, doar clisee si conventionalisme de duzina, niste insailari rasuflate si ieftine, un bors de loboda visand la cel de perisoare. Vorba lui Bugs Bunny: yaix!!

+4 (4 voturi)
Fu Tien Zbang
7.04.2021, 08:33:04

să nu mai spunem că i-a terorizat pe vecini! nu au respectat nici o oră de odihnă,au ciocănit și spart ca pe șantier!

-2 (2 voturi)
Paloma
6.04.2021, 22:39:38

Mobila veche se chema "Ceahlau"...Si acum cred ca ar face fata daca ar fi furnirul de lata culoare !!!

+2 (2 voturi)
Modifică Setările