Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Care sunt strategiile care te ajută să ieşi învingător la „X şi 0‟

1
17 Jan 2021 08:56:39
Autor: Click! pentru femei
Jocul clasic X şi 0 este apreciat şi astăzi FOTO Shutterstock
Jocul clasic X şi 0 este apreciat şi astăzi FOTO Shutterstock

Jocul „Tic-Tac-Toe‟ sau, cum îi spunem noi, „X şi 0‟, poate fi jucat de întreaga familie, de la mic la mare. Indiferent de vârstă, puţini beneficiază de norocul începătorului, cei mai mulţi au experienţă sau cunosc strategiile care îi ajută să câştige aproape de fiecare dată.

Joc clasic, apreciat şi astăzi, mai ales în ultimele luni, când întreaga activitate a lumii a încetinit motoarele, „X şi 0‟ poate fi jucat atât online, cât şi dacă ai la dispoziţie doar o bucată de hârtie şi un creion.

Deşi jocul pare cât se poate de simplu, acest lucru nu este chiar aşa. Ca să câştigi la „X şi 0‟ ai nevoie de gândire strategică şi ceva planificare, ca să ieşi câştigător sau să forţezi o remiză. Pentru asta, ai nevoie de următoarele strategii pe care trebuie să le stăpâneşti.

Află aici cum poţi câştiga la „X şi 0‟.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Caius Iulius Caesar
17.01.2021, 09:51:40

De ce sunt considerate femeile in aceste articole slabe la minte ? Jocul 3 in line nu poate fi castigat la un joc corect al celui de-al doilea partener - este joc "cu suma nula", cum spun matematicienii, sau pe limba noastra - al doilea jucator are intotdeauna o strategie de remiza, indiferent de mutarile primului. Cu stima

-9 (11 voturi)
Modifică Setările