Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Cât mai costă să mobilezi un apartament sau o casă? Planificatorul de buget Mobexpert promite calcularea cheltuielilor de amenajare

0
Articol publicitar
20 Apr 2021 15:30:25
Autor: ADH

Când vine vorba de amenajarea interioară, bugetul este factorul cheie care influenţează mare parte din deciziile care transformă o casă în acasă. Pentru cei care au în plan astfel de achiziţii pentru amenajarea locuinţei apare inevitabil întrebarea Cât mă va costa mobilarea sau reamenajarea casei?

Mobexpert, brandul preferat în mobilier şi decoraţiuni din România, a creat primul planificator de buget din România care îi va ajuta pe români să primească un răspuns concret la întrebările despre costurile de mobilare, pentru a-şi planifica mai uşor şi mai bine cheltuielile.

Planificatorul de buget este disponibil gratuit pe site-ul Mobexpert şi completează celelalte iniţiative, precum cea de Augmented Reality, prin care Mobexpert contribuie la dezvoltarea industriei şi îmbunătăţirea experienţei de cumpărare a mobilierului.

Planificatorul este dedicat celor care au în plan un proiect de amenajare sau reamenajare a casei dar nu ştiu de unde să înceapă, la ce fel de costuri să se aştepte, şi va oferi un plan de mobilier cu preţuri concrete raportate la piaţa de mobilier autohtonă.

„Bugetul este o componentă importantă pentru clienţii noştri şi de aceea ne dorim să îi inspirăm să investească eficient. În acelaşi timp, vrem să le facilităm procesul decizional, să îi susţinem să decidă mai rapid şi mai eficient. Timpul pe care l-ar petrece pentru a face lista de cumpărături, îl pot investi de acum în altceva pentru că acest planificator de buget le va oferi şi o listă preliminară, cu obiectele de bază pentru mobilarea fiecărei camere în parte.”, spune Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Planurile de mobilier generate de planificator pot fi adaptate pentru orice tip de locuinţă, buget şi tip de amenajare - de la mobilarea de la zero a primului apartament, până la mutatul într-o casă mai mare, sau pentru cei care vor să facă doar mici schimbări în ton cu ultimele tendinţe.

Planuri de mobilier economice, medii sau premium

Noul instrument vine în întâmpinarea tuturor celor care îşi doresc să-şi planifice mai bine resursele financiare sau să se încadreze într-un buget exact, şi a fost creat pentru a arăta că există soluţii potrivite pentru toate nevoile.

Indiferent de buget, economic, mediu sau premium, iată cei trei paşi pentru a obţine un plan de mobilier:

  1. Primul pas este alegerea camerei care urmează să fie (re)mobilată, cum ar fi dormitorul, livingul, bucătăria, baia, holul, balconul / terasa sau camera copiilor. Pentru fiecare cameră, planificatorul va genera o listă cu piese de mobilier recomandate pentru acea cameră.
     
  2. Următorul pas este alegerea tipului de buget în care piesele trebuie să se încadreze - mai exact pot alege dintre Economic, Mediu şi Premium.
     
  3. La final, planificatorul afişează un buget total, iar utilizatorii au opţiunea de a primi pe mail rezultatul sau chiar de a vedea o selecţie de produse Mobexpert care se încadrează în criteriile alese.
 

Planificatorul este disponibil gratuit pe site-ul Mobexpert

Cu ajutorul acestei idei, Mobexpert şi-a propus să ofere un răspuns într-un mod cât mai simplu şi rapid la întrebarea universală despre costurile cu mobilierul, să elimine grija de a face calcule şi să arate că existe soluţii pentru orice buget.

„Vrem să promovăm acest planificator ca o soluţie pentru a inspira clienţii să investească eficient bugetul pe care şi-l propun. Pe viitor, îl vom dezvolta cu funcţionalităţi multiple şi produse personalizate. Aceasta ne va permite să atragem noi clienţi pe care să-i convingem că interacţiunea cu Mobexpert este o experienţă memorabilă atât în magazinele noastre, cât şi online pe www.mobexpert.ro.”, continuă Adelina Badea. 

Planificatorul de buget este disponibil gratuit pe https://mobexpert.ro/calculator-buget-mobila.

Brandul îşi continuă misiunea de a îmbunătăţi viaţa clienţilor şi se implică în a sta conectat în permanenţă la nevoile românilor pentru amenajare şi mobilă de calitate. La sfârşitul anului 2020 Mobexpert a lansat şi un studiu despre situaţia din timpul pandemiei precum şi iniţiativa de a susţine mobilierul românesc, studiu care poate fi citit pe site-ul brandului.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările