Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Ce dezvăluie despre tine cele mai frecvente vise. Ce înseamnă când visezi că zbori, cazi în gol sau mori

3
29 Nov 2020 10:13:05
Autor: Click! pentru femei
Visele pot spune lucruri neştiute despre noi
Visele pot spune lucruri neştiute despre noi

Îţi petreci o treime din viaţă dormind, iar faza somnului în care visezi ocupă doar un sfert din timpul de odihnă. Nu e de mirare că în vise apar dorinţe, frici, anxietăţi, speranţe şi aspiraţii.

 Pentru a le descifra semnificaţiile, este important nu numai să-ţi aminteşti detaliile, ci şi contextul în care visele se fomează.

Teoriile moderne sugerează că visele nu redau dorinţele noastre inconştiente. Totuşi, aceasta nu i-a împiedicat pe interpreţi să publice dicţionare de vise. Toate promit să identifice ce înseamnă cu adevărat simbolurile şi întâmplările apărute frecvent în vise, cum ar fi căderea în abis ori pierderea dinţilor, moartea, o sarcină sau o căsătorie.

Citeşte aici ce semnifică cele mai întâlnite vise: bani, cădere în gol, moarte, sarcină şi altele.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Vasile Naftuli
29.11.2020, 10:33:45

Ce plăcut e zboru-n vis dar nu revine când îl dorești.

Stefan din Nord
29.11.2020, 16:15:39

Eu de nenumarate ori am visat ca sunt pe strada primavara devreme cand se topeste omatul descult doar cu sosetele ude in picioare pasind prin balti si fiindu-mi foarte rusine de ceilalti trecatori . Un cosmar care se repeta periodic de foarte multi ani .

-4 (6 voturi)
Realist
30.11.2020, 10:34:40

Mai oameni buni, indeobste visele sunt usor de interpretat, de obicei fiind expresia unor temeri, ale unor fustrari (in afara de cele "simbolistice", unele sunt chiar in "clar", mai sunt si unele care apar doar episodic, sub influenta unor evenimente care te-au impresionat puternic, chiar si un film vazut, etc). @Stefan - ia sa incerc o interpretare pt tine : Primavara = un inceput ? Picioare ude = o "dezgolire", o lipsa de resurse suficiente pt. ceea ce iti doresti sa intreprinzi ? Rusine de trecatori = rusine reala, temere venind poate dintr-un exces de simt autocritic.

Modifică Setările