Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Ce-i împinge pe români să meargă în cazinouri

1
20 Feb 2020 14:07:46
Autor: Lizeta Oprea
Cei mai mulţi dintre românii care merg la cazinouri spun că o fac pentru distracţie
Cei mai mulţi dintre românii care merg la cazinouri spun că o fac pentru distracţie

Circa 40% dintre românii care joacă în cazinouri merg acolo pentru a câştiga, iar 60% pentru distracţie, în timp ce 49% iau decizia de a merge în sălile de jocuri dintr-un impuls de moment.

Un studiu realizat de Game World, în perioada 7-13 februarie, pe 1.489 de respondenţi, arată că 22,9% dintre persoanele chestionate şi-au petrecut cel puţin o zi într-o sală de jocuri în ultimul an.

Motivele cel mai des invocate pentru care aceştia au intrat într-o sală de jocuri sunt distracţia (59,94%), pentru a fi câştigători (39,97%) şi pentru a petrece timp cu prietenii, membrii familiei sau colegii (27,78%).

Conform sondajului, dintre respondenţii care au vizitat o sală de jocuri, 2 din 3 au mers împreună cu prieteni, colegi sau membri ai familiei. Majoritatea respondenţilor care îşi petrec o parte din timpul liber în săli de jocuri (43,4%) îşi stabileşte dinainte suma pe care ar fi dispuşi să o cheltuiască şi nu o depăşesc.

La întrebarea cum ar descrie cel mai bine experienţa lor în calitate de client într-o sală de jocuri sau cazinou, cel mai frecvent răspuns a fost că este vorba de „o destinaţie de distracţie doar la ocazii speciale“ (20,82%). Mai puţin de 10% dintre cei chestionaţi îşi planifică din timp o vizită la sala de jocuri sau la cazinou.

Majoritatea au răspuns că decid pe moment (49,27%) sau merg ocazional, când se simt norocoşi (35,48%). 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

cosmic
20.02.2020, 15:20:51

cazinourile sunt pentru spalare de bani. punct.