Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Ce îţi recomandăm pentru terasă, o copertină retractabilă sau o pergolă retractabilă?

0
23 Jul 2019 15:19:59
Autor: ADH

La prima vedere, pare că o copertină şi o pergola retractabila ar fi acelaşi lucru, însă ele sunt total diferite. Îţi doreşti umbră, răcoare şi protecţia terasei sau balconului de intemperii şi nu ştii ce să alegi?

Mai jos, am subliniat câteva aspecte care fac diferenţa dintre ele două, şi de ce o pergolă retractabilă este mai recomandată:

  1. Rezistenţa diferită
 

Pergolele retractabile Sun Leader sunt testate în cele mai dure condiţii atmosferice, asigurând rezistenţa la soare arzător şi la temperaturi de până la 80o C, vânt puternic, ploi torenţiale, zăpadă sau grindină.

  1. Adaptabilitate
 

Pergolele Sun Leader se adaptează oricărui spaţiu şi oricărei construcţii, chiar dacă nu ai pereţi de susţinere şi ai nevoie de o pergolă cu structură independentă. Avantajul este că poţi să alegi!

  1. Sistem de scurgere al apei integrat
 

Pergolele retractabile dispun de un sistem de colectarea a apei în propriul jgheab şi în stâlpii de susţinere, trecând apoi direct în pământ, astfel că după o ploaie torenţială nu vei avea acumulări de apă pe terasă sau în apropierea ei.

  1. Confecţionate din materiale diferite
 

Pergolele retractabile Sun Leader au o structură foarte stabilă, cadrele fiind confecţionate din aluminiu extrudat vopsit în câmp electrostatic cu o calitate net superioară, iar membrana este 100% impermeabilă. Structura unei copertine retractabile este mult mai fragilă decât a unei pergole cu acoperis retractabil, iar materialul retractabil mai puţin rezistent.

  1. Efectul de seră
 

Copertinele retractabile protejează de soare doar într-o mică măsură, facilitând supraîncălzirea în zilele foarte călduroase. Există o diferenţă mare între „a ţine umbră” şi „a proteja de căldură”, iar membrana pergolelor retractabile ştie să o gestioneze. Aceasta conţine inserţie de carbon care reflectă razele UV înapoi, împiedicând căldura să coboare şi să creeze acest efect de seră.

  1. Multiple opţiuni
 

În cazul pergolelor retractabile, poţi opta pentru sisteme compatibile care se acţionează de la aceeaşi telecomandă cum ar fi iluminarea, sistemul de închideri din sticlă, sistemele laterale de umbrire. Ai posibilitatea, deci, să închizi terasa şi în laterale, cu siguranţa unor sisteme solide şi rezistente.

  1. Consultanţă şi montaj
 

Sun Leader te sprijină venindu-ţi în ajutor cu soluţii şi idei pentru închiderea şi acoperirea teraselor pe dimensiunile dorite de tine, asigurând atât execuţia lucrării, cât şi servicii post-vânzare. E mai plăcut să investeşti într-o soluţie care e personalizată exact pentru nevoile tale, şi să ai siguranţa sprijinului unor profesionişti în domeniu.

  1. Rezistenţă la zăpadă abundentă
 

În timp ce o pergolă retractabilă poate fi folosită şi iarna ca acoperire pentru terasă, cu o copertina retractabila nu mai ai această posibilitate. Dacă îţi asumi riscul de a uita copertina deschisă, întregul sistem se poate defecta din cauza greutăţii zăpezii: braţele, motorul, materialul.

  1.  Eleganţă
 

La capitolul eleganţă, pergolele retractabile întrec cu mult copertinele. Acţionarea automată, alegerea unui acoperiş retractabil curbat, materiale fine de înalte calitate, sunt toate un plus mare pentru pergole.

Studiind diferenţele esenţiale, balanţa înclină clar înspre alegerea unei pergole retractabile, aceasta fiind o investiţie inteligentă şi durabilă pentru casa ta sau pentru orice tip de spaţiu: terasă, instituţie, piscină, bar, restaurant ori hotel.

Proprietarii de afaceri în special, optează pentru dotarea spaţiilor cu pergole retractabile, acestea asigurându-le un flux continuu de clienţi în orice sezon!

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii