articolul anterior articolul urmator

Ce spun activistele Ioana Stăniloiu şi Oana Băluţă şi sociologul Mircea Kivu despre mitul „femeii distruse de emancipare“: manipulare sau idealizare

36
13 Mar 2018 13:24:16
Autor: Adelina Mărăcine
Magda Vasiliu locuieşte temporar în Italia, unde îşi tratează de cancer băieţelul FOTO Prima TV
Magda Vasiliu locuieşte temporar în Italia, unde îşi tratează de cancer băieţelul FOTO Prima TV

36 Comentarii

Marius hhhhhuuuu
13.03.2018, 13:51:09

Ca tată de fete, sunt absolut de acord cu dreptul femeii de a alege cum vrea să-și ducă viața. Ca soț, nu doresc o sclavă lângă mine, doresc ca partenera mea de viață să înțeleagă că, dacă eu plătesc apa și mașina de spălat, ea trebuie să spele. La fel cu gazul/aragazul și cu spălatul vaselor. Femeile trebuie să înțeleagă un lucru simplu... Lipsindu-le forța fizică, nu vor putea niciodată să facă ce pot face bărbații, pe când bărbații pot face ce fac ele. Vă rog să nu duceți discuția în miracolul nașterii, pt că și acolo e nevoie de doi oameni. Nu emanciparea femeii a distrus familia/societatea, ci orgoliile ambelor sexe. Mai e ceva... Femeia/bărbatul care câștigă mai puțin trebuie să înțeleagă că cine plătește comandă.

+2 (12 voturi)
CRISTIAN MIHAI VIRVOREA
13.03.2018, 14:45:13

Esti "incorect politic", cum indraznesti sa spui asemenea lucruri despre femei? Ce-i cu atitudinea asta? Daca erai intr-o tara civilizata erai repudiat si alungat din toate celea.(psst... sa nu spui la nimeni ca ti-am dat un "plus")

+6 (12 voturi)
Marcel Cristea
13.03.2018, 14:24:54

The moment you bring the term 'equality' into conversation you go full Marxist and automatically the dialog degenerate into oppressor and oppressed, rich and poor and the exploitation. When you talk about FEMINISM you must make a distinction between Liberal feminism and Conservative feminism with the first as militant, intransigent and irrational and the second as logical, reasonable and open to dialog. Liberal feminism is militancy about abortion on demand, transgenderism, lgbtqxy&zism, racism, islamophobias and all the isms in the soup of liberal cabal and even using those terms to clobber you with and shut u up, when you disagree with their liberal doctrine.

-4 (6 voturi)
CRISTIAN MIHAI VIRVOREA
13.03.2018, 14:40:48

CEL de sus ne-a lasat liberul albitru in viata. Nu poti sa le ai pe toate...si buna gospodina si manager de top si cu casa plina de copii si cu o sanatate de fier. Vrajeli...

+1 (7 voturi)
MadWolf
13.03.2018, 16:19:54

Perfect... daca feminizdele asa vor sa arate lumea viitorului, atunci asa sa fie. Drepturi egale. Dar atunci si indatoririle sa fie egale. De la dus gunoiul si schimbatul unui bec, al unei sigurante sau garnituri si pana la gibonareala cu mecanicul de la service-ul auto sau cu instalatorul. Eu nu am orgoliul de a fi "seful", dar am pretentia sa nici nu fiu considerat "ala bun la toate". Si sa faca bine sa-si pazeasca dosurile de asaltul musulmanilor invitati de coana Merkel in Europa, pentru ca atunci cand lumea ideala a feminizdelor va deveni realitate si cavalerismul va fi doar o amintire vaga.

-1 (7 voturi)