Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Cel mai potrivit moment din an pentru reamenajarea terasei

0
Articol publicitar
21 Aug 2019 20:39:36
Autor: ADH

O soluţie la îndemână pentru a păstra clienţii şi a atrage alţii noi constă în a aduce noutate în spaţiul tău, fie că este vorba despre terasă, restaurant, hotel, bar sau piscină. Există o mulţime de idei care îţi pot veni în ajutor la acest capitol, singura menţiune ar fi să optezi pentru investiţii durabile atunci când vine vorba de funcţionalitatea şi utilitatea spaţiului tău.

Dacă ai decis să îţi reamenajezi terasa, află care este momentul propice din an pentru a nu interfera cu sezonul de vârf şi pentru a fi pregătit atunci când incepe sezonul oportun pentru tine.

Fiecare afacere este unică, targetată pe o anumită categorie de clienţi şi cu un maxim de profitabilitate în funcţie de sezon şi specificul pe care este axată.

Când se montează închiderile din sticlă?

Dacă ai decis să îţi închizi terasa cu pereti din sticla glisanta, perioada cea mai potrivită din an este începutul primăverii, deoarece temperatura recomandată pentru montaj nu trebuie să fie sub 5 grade Celsius.

Bineînteles, poţi face acest lucru mai ales în timpul verii sau toamna, însă trebuie să ţii cont de faptul că termenul de livrare este de 30 de zile, iar termenul de instalare este în medie 2-3 zile, în funcţie de mărimea lucrării, deci trebuie să plănuieşti intervenţiile astfel încât să nu deranjezi clienţii şi activitatea ta să nu aibă de suferit.

Montarea sistemelor de umbrire

Pentru a proteja interiorul de razele arzătoare ale soarelui, cea mai bună soluţie este montarea unui sistem de umbrire zipscreen. Vestea bună este că se poate monta în câteva ore, indiferent de anotimp. Ia în calcul însă termenul de livrare şi nu aştepta să se încălzească foarte tare afară, pentru a beneficia tot sezonul de umbra răcoroasă pe care ţi-o oferă!

Când e momentul prielnic pentru instalarea unei pergole?

Pergolele retractabile se pot monta în orice perioadă a anului atâta timp cât se pot face lucrări pe terasă, iar durata montajului diferă în funcţie de mărimea ei, începând de la 1-2 zile.

Fă-ţi planul din timp pentru a beneficia de toate avantajele pe care ţi le oferă deţinerea unei pergole retractabile – nu doar umbra, ci şi protecţie împotriva ploii, zăpezii şi vântului. Investiţia merită cu siguranţă, deoarece pergolele retractabile au o garanţie de 30 de ani!

Toate soluţiile de reamenajare oferite de Sun Leader au termen de livrare 30 de zile, datorită faptului că sunt special create nevoilor tale şi a spaţiului deţinut, aşadar merită să plănuieşti din timp oportunitatea. Excepţie de la acest termen o fac pardoselile exterioare, cu termen de livrare de 5 zile.

Tot ceea ce trebuie să faci este să îţi calculezi din timp priorităţile, noi ne vom ocupa conform sugestiilor tale în a concepe idei şi soluţii optime pentru ca rezultatul final să fie excelent!

Ne ocupăm de asemenea de livrare, montaj şi mentenanţă, implicându-ne în succesul terasei tale până la cel mai mic detaliu. Calitatea înaltă a materialelor din care sunt confecţionate sistemele inteligente pe care ţi le oferim ne poziţionează pe piaţă ca lideri în materie de soluţii pentru orice tip de afacere!

Alege calitatea. Alege Sun Leader!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările