Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Cele mai rele zodii. Nativii care nu ezită să producă suferinţă celor din jur

0
13 Nov 2018 20:28:34
Autor: Lizeta Oprea
Zodiile care nu se dau în lături din a produce
suferinţă celor din jur
Zodiile care nu se dau în lături din a produce suferinţă celor din jur

Par a nu se teme de consecinţele acţiunilor lor şi trec la fapte fără să se gândească la durerea pe care o pot provoca. Cele mai întâlnite câmpuri de luptă sunt la serviciu, atunci când vor să avanseze în carieră, sau dacă cineva îi trădează.

Scorpion

Scorpionul este unul dintre cei mai cruzi oameni. Nu are nicio reţinere în a folosi şi a manipula oamenii din jur pentru a obţine ce-şi doreşte. Le lipseşte empatia şi nu se pot pune în locul oamenilor pe care îi fac să sufere. Nimic nu Ie stă în cale atunci când vine vorba de proiectele, dorinţele şi valorile în care cred. Au o putere nebănuită în a zgudui echilibrul emoţional al unei persoane, astfel încât, atunci când lovesc, aceasta să devină o victimă sigură, scrie yourtango.com.

Rac

Nu-şi poate stăpâni emoţiile negative şi devine foarte posesiv. Dacă se simte ameninţat sau dacă pierde persoana iubită, va lovi cu forţă în cei pe care-i consideră vinovaţi. Devin cruzi şi par să ştie instinctiv unde să lovească, astfel încât să provoace o durere imensă. Racii par a nu se teme de consecinţele acţiunilor lor şi trec la fapte fără să se gândească la durerea pe care o pot provoca. Nu sunt oameni răi, vor ajunge să se simtă vinovăţi şi să aibă remuşcări, nu la mult timp după acţiunea lor crudă.

Capricorn

Capricornii au o parte întunecată pe care puţini o pot cunoaşte. În momentul în care se simt trădaţi, îşi încalcă toate regulile şi principiile şi atacă fără să ţină cont de consecinţele şi durerea pe care o pot produce. Cele mai întâlnite câmpuri de luptă sunt la serviciu, atunci când vor să avanseze în carieră, sau dacă cineva îi trădează. Se bucură de nefericirea duşmanului, având simţul empatic aproape absent.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările