Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Cercetătorii francezi au descoperit ce alimente trebuie să consume bărbaţii pentru ca mirosul corporal să atragă femeile

0
24 Aug 2016 16:27:15
Autor: Liviu Stănculescu
Ce alimente le trebuie să consume bărbaţii pentru a degaja mirosul care atrage reprezentantele sexului
frumos Foto dailymail.co.uk
Ce alimente le trebuie să consume bărbaţii pentru a degaja mirosul care atrage reprezentantele sexului frumos Foto dailymail.co.uk

Cercetătorii francezi au găsit reţeta perfectă pentru bărbaţii care în urma transpiraţiei degajă un miros respingător. Prin adăugarea unor alimente în dieta zilnică, aceştia îşi pot schimba mirosul corporal, atrăgând mult mai uşor reprezentantele sexului frumos.

Pentru mulţi bărbaţi, modul ideal de a degaja un miros plăcut este îmbibarea pielii feţei cu aftershave. Însă, noi cercetari sugereaza că un alt mod de a degaja un miros atrăgător este consumarea de salate, fructe şi legume.

 În urma studiului s-a constatat că bărbaţii care consumă cantităţi mari de fructe şi legume au un miros floral şi dulce, devenind mult mai atractivi pentru femei. De asemenea, barbatii care au consumat cantităţi mari de carne, ouă şi brânză tofu au  avut o sudoare al cărei miros era destul de plăcut, în comparaţie cu bărbaţii care au mâncat cantitati mai mari de paste, pâine şi alţi carbohidraţi, scrie dailymail.co.uk.

 Cercetătorii susţin de asemenea că alţi indicatori, cum ar fi pielea galbenă, este specifică persoanelor care consumă un aport mai mare de alimente bogate in carotenoide, cum ar fi morcovi, fiind cunoscute a fi mai atrăgătoare pentru femei.

Cercetătorii de la„ Compiègne University of Technology” din Franţa au cerut unui număr de nouă femei să miroasă sudoarea colectată de la 43 de bărbaţi diferiţi. Femeile au evaluat ca fiind mai frumos mirositore sudoarea celor care au consumat un nivel ridicat de fructe şi legume.

În mod surprinzator, bărbaţii care au consumat cantităţi mari de proteine ​​au avut sudoare cu miros mai plăcut, mirosind mai puţin chimic faţă de ceilalţi participanţi.

In timp ce deodorante tradiţionale şi antiperspirantele acţionează prin mascarea mirosurilor şi blocarea porilor, nouă metodă poate preveni toate acestea, evitând inclusiv iritarea pielii.

Sudoarea unui bărbat poate servi ca un indiciu suplimentar cu privire la starea de sănătate a acestuia.O explicaţie a modului în care fructele şi legumele acţionează în schimbarea mirosului corporal  este oferirea unei importante surse de carotenoizi, puternic anti-oxidanţi, care contribuie la îmbunătaţirea mai multor aspecte ale sănătăţii.  

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările