Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Cine trebuie să plătească consumaţia la prima întâlnire, femeia sau bărbatul?

14
16 Jun 2021 08:50:17
Autor: Click! pentru femei
Prima întâlnire, cea mai importantă etapă a unei relaţii FOTO Shutterstock
Prima întâlnire, cea mai importantă etapă a unei relaţii FOTO Shutterstock

În general, femeile sunt de părere că bărbaţii sunt cei care trebuie să plătească consumaţia. Cu toate acestea, la prima întâlnire este, de obicei, greu de anticipat cine va plăti nota.

Prima întâlnire este un moment special din viitoare poveste a unui cuplu. Îţi doreşti să impresionezi, să porţi cele mai frumoase haine, să ai un discurs perfect şi să nu faci nicio greşeală care ar putea strica un moment perfect. 

O singură întrebare a stat pe buzele multor persoane, de-a lungul timpului: „Cine plăteşte nota de la finalul primei întâlniri, femeia sau bărbatul?‟ Unii consideră că bărbatul este cel care trebuie să plătească nota, el fiind cel care trebuie să gestioneze chestiunile financiare, însă alţii sunt de părere că femeia trebuie să preia iniţiativa şi să arate că este independentă.

Află aici ce cred experţii în dating, dar şi ce spun bărbaţii despre cest subiect.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

14 Comentarii

defu gabi
16.06.2021, 09:07:30

Conform egalitatii de gen mult trambitate, fiecare ar trebui sa-si plateasca partea de consumatie... Unele femei vor ca barbatii sa plateasca, deci nu se considera egale. Feministele, care se considera superioare, oare vor sa plateasca ele consumatia?!

-4 (8 voturi)
Aspida
16.06.2021, 09:25:51

. fifty–fifty 😜 🐵♒️

-6 (8 voturi)
Aspida
16.06.2021, 09:33:56

. să detaliem: de regulă, bărbatul e cel ce face invitația la masă, logic, cine cere (plăcerea unui prânz în doi), plătește… juma–juma, în cazul în care cei doi stabilesc de comun acord să se vadă la un prânz sau cină… de breakfast nu discutăm 😏, eventual de o cafea matinală, înainte de a intra la slujbă, caz în care, revenim: cine invită, plătește! ♒️🐵

-2 (6 voturi)
adrian hora
16.06.2021, 10:11:16

el o invita el plateste. io nici nu ma gandesc sa plateasca invitata mea ceva :)

-3 (11 voturi)
Adrian Foangǎ
16.06.2021, 10:43:19

La prima intalnire n-ai de ce plati tu toata nota. Poate nici nu va mai exista a doua intalnire, poate nu iese nimic. La prima intalnire oricum majoritatea femeilor nu cad la pat, ca sa nu fie condiserate turfe, asa ca e mai bine sa se plateasca nemteste.

-6 (10 voturi)

Vezi toate comentariile (14)

Modifică Setările