Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Cu ce probleme se confruntă fiecare zodie în 2018 şi ce lecţii trebuie să înveţe

0
8 Jan 2018 16:33:06
Autor: Lizeta Oprea
Cu ce probleme se confruntă fiecare
zodie în 2018
Cu ce probleme se confruntă fiecare zodie în 2018

Astrologii vorbesc despre cele mai mari temeri ale fiecărui nativ în parte şi lecţiile pe care le au de învăţat în 2018.

Berbec

Încrederea în propriile forţe, stima de sine şi curajul sunt trei aspecte la care Berbecii mai au de lucrat pentru a se simţi stâpâni pe propria persoană. Pot fi anti-sociali sau anxioşi din cauza asta. Ei trebuie să înveţe să vorbească pentru ei înşişi şi să se accepte aşa cum sunt, scrie thoughtcatalog.com.

Taur

Vă lipseşte generozitatea, armonia şi siguranţa. Aveţi tendinţa de a deveni posesivi în 2018. Trebuie să învăţaţi să acceptaţi lucrurile aşa cum sunt şi să găsiţi o modalitate de a vă uşura provocările întâmpinate într-o manieră sănătoasă.

Gemeni

În 2018 vă lipseşte concentrarea, capacitatea de a învăţa lucruri noi şi încrederea în sine. Pot apărea probleme de concentrare, anxietate socială şi dificultăţi de comunicare. Trebuie să învăţaţi să comunicaţi în felul vostru şi să vă vedeţi propria frumuseţe.  

Rac

Anul acesta vă vor lipsi confortul, capacitatea de a vă exprima emoţiile şi independenţa. Veţi fi prins în numeroase activităţi, veţi avea nevoie de afecţiune şi vă veţi confrunta cu răni din trecut. Trebuie să învăţaţi să vă acceptaţi aşa cum sunteţi şi să îi lăsaţi pe cei din jur să vă descopere adevărata personalitate.  

Leu

Leilor le lipsesc conştientizarea propriei valori, puterea de auto-exprimare şi iubirea de sine. În 2018 vor fi ceva mai reci şi vor avea tendinţa să dramatizeze foarte mult. Trebuie să găsiţi o modalitate de a vă exprima într-un mod potrivit, fără a-i deranja pe cei din jur cu exagerările care vă caracterizează.

Fecioară

Vă lipseşte abilitatea de a vă relaxa. Veţi avea tendinţa de a deveni nervoşi şi tensionaţi, mai ales când vine vorba de probleme practice. Trebuie să înţelegeţi că nu trebuie să vă ocupaţi de toate greşelile sau detaliile minore.

Balanţă

Vă lipseşte abilitatea de a înţelege respingerea, de a vă menţine deciziile şi de a găsi armonie în relaţii. În 2018 este posibil să aveţi relaţii instabile, să vă izolaţi şi să nu aveţi stabilitate în viaţa sentimentală. Trebuie să învăţaţi cum să gestionaţi corect relaţiile, să vă asumaţi responsabilitatea pentru acţiunile voastre şi să vă asumaţi angajamentele faţă de ceilalţi.

Scorpion

În 2018 vă lipseşte abilitatea de a avea încredere în ceilalţi, de a accepta respingerea şi de a ierta. Poţi deveni posesiv şi vei avea tendinţa de a purta resentimente oamenilor care îţi greşesc. Trebuie să înveţi să fii mai pozitiv, calm şi încrezător.

Săgetător

Încercaţi în acest an să aveţi mai multă încredere în propriul intelect, să fiţi sinceri cu privire la convingerile voastre şi să învăţaţi din propriile experienţe. Puteţi fi uşor influenţat de valorile şi credinţele altora. Trebuie să învăţaţi să gândiţi singuri, să fiţi mai receptivi la propriile dorinţe şi să ascultaţi liderul din voi.

Capricorn

Aveţi tendinţa să puneţi mai mult accent pe tot ce înseamnă autoritate şi succes. Încercaţi să acceptaţi ajutorul celor din jur şi să cooperaţi cu aceştia. Puteţi să lucraţi şi să faceţi lucruri importante singuri, dar nu vă izolaţi. Trebuie să învăţaţi că succesul nu trebuie obţinut numai individual şi că lucrul în echipă aduce numeroase beneficii.

Vărsător

Vă lipseşte capacitatea de a vă face şi de a vă păstra prietenii, dar şi de a vă îmbrăţişa trăsăturile unice. Puteţi avea probleme din cauza nesiguranţei şi temerilor de respingere. Trebuie să învăţaţi să recunoaşteţi că orice persoană este unică în felul ei şi să vă acceptaţi imperfecţiunile.

Peşti

Încercaţi să scăpaţi de traumele din trecut, să scăpaţi de temerile provocate şi să vă creşteţi încrederea în propria persoană. Peştii pot deveni în 2018 prea sensibili, temători şi timizi. Trebuie să învăţaţi să vă acceptaţi limitele şi să vă recunoaşteţi punctele forte. Pentru că sunteţi timizi şi retraşi, petreceţi mult timp singuri, visând şi planificând viitorul.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările