Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Cum se calculează cifra destinului şi ce dezvăluie despre fiecare persoană

4
11 Mar 2019 20:28:00
Autor: Lizeta Oprea
Numerolog Corina Stratulat
Numerolog Corina Stratulat

Numerologul Corina Stratulat explică modul în care se calculează cifra destinului şi ce reprezintă aceasta pentru fiecare în parte.

Bazele numerologiei au fost puse de către Pitagora, în anul 600 I.H, care a evidenţiat pe lângă cantitatea cifrelor şi calitatea lor şi cum, înţelegând vibraţia cifrelor din viaţa noastră, ne putem cunoaşte cu adevărat, ne putem înţelege abilităţiile ascunse şi putem evolua rapid.

Analiza numerologică la nivel individual ia în calcul foarte multe aspecte şi informaţii: data naşterii, numele primit la naştere, numele după căsătorie, adresa, etc. În ceea ce priveşte destinul, unul dintre indicatorii analizaţi este aşa numita „cifra destinului“.

Cifra destinului se calculează prin adunarea tuturor cifrelor din data de naştere şi se reduce la o singura cifră (excepţie numerele maestre - 11, 22, 33, 44). De exemplu, pentru o persoană născută pe data de 13.04.1976, calculul este 1+3+4+1+9+7+6=31, 3+1=4. Cifra destinului este 4. Explică numerologul Corina Stratulat.

Pe scurt, ceea ce ne spune despre fiecare persoana cifra destinului este:

Cifra destinului 1
 
Persoanele care au acest destin sunt destul de uşor remarcate în societate, iar dacă nu sunt vor face tot posibilul să iasă în evidenţă cumva. Au o mare capacitate de conducere, de iniţiere a proiectelor, leadership-ul le este la îndemână, tind către individualism şi de multe ori exprimă unicitatea prin ceea ce fac. La nivel profesional, sunt primii care ies în evidenţă, care iniţiază schimbarea, pot dezvolta rapid proiecte noi, sunt pioneri şi chiar vizionari. 

Nu se pot acomoda în activităţi de rutină, caută să fie văzuţi şi de multe ori sunt catalogaţi drept egoişti. 
Au o încredere naivă că pot reuşi în tot ce îşi propun şi că toata lumea îi va urma. Dacă nu obţin rapid ce şi-au propus, devin nerăbdători, lacomi şi dominatori. 
 
Cifra destinului 2
 
Persoana cu cifra de destin 2 este caracterizată de dorinţa de a fi un partener bun, are o diplomaţie desăvârşită şi, în tot ceea ce face, ţine cont şi de cei din jur. Are capacitatea de a se adapta rapid, este un bun mediator şi îşi doreşte să-i susţină pe ceilalţi prin ceea ce este şi face. 

Anumite persoane îşi pierd uşor încrederea şi stima de sine, devin ezitante şi oscilante şi îşi pot manifesta frica de singurătate, frica de a greşi şi frica de schimbare.

Vibraţia 2 este caracterizată de energie feminină, care poate rezolva uşor conflictele, este creativă şi are toate calităţile unui coechipier nemaipomenit. Persoanele cu cifra destinului 2 se conectează uşor la oameni şi îi încurajează, îi susţin necondiţionat. 
 
Cifra destinului 3
 
Persoana cu vibraţia 3 este foarte distractivă, iubitoare de frumos, debordează de energie şi aduce „lumină“ oriunde s-ar afla. Are o vitalitate deosebită.

Explorarea este foarte importantă pentru această persoană, are nevoie să culeagă noi informaţii permanent, din cât mai multe domenii. Îi place mult să comunice, să facă legături cu cât mai multe persoane, are un spirit artistic şi îi e uşor să fie în lumina reflectoarelor. 

Riscul este să se împrăştie în foarte multe direcţii şi să nu reuşească să finalizeze nimic sau să-şi risipească energia pe activităţi puerile.

Îi este teamă de restricţii, de pierderea tinereţii, de plictiseală şi frica de a nu avea acces la informaţie suficientă şi că nu va reuşi să ajungă la un înalt nivel de cunoaştere.
 
Cifra destinului 4
 
Dacă cifra ta de destin este 4 înseamnă că îţi place organizarea, claritatea, îţi plac procedurile, ordinea de orice fel şi eşti o persoana muncitoare, pe care ceilalţi se pot baza. Eşti persoana care dă viaţă ideilor, care materializează, care dă o formă lucrurilor şi le umple de conţinut. 

Este o persoană realistă, tradiţionalistă, practică şi productivă. 

E important pentru tine să ai claritate, să vezi limitele şi să te ghidezi dupa acestea. Poţi deveni destul de rigid şi poţi avea o viziune limitată dacă lucrezi de unul singur. Profesiile care ţi se potrivesc cel mai bine sunt cele de cercetător, om de ştiinţă, administrator, avocat, funcţionar, antreprenor. 
 
Cifra destinului 5
 
Se spune că persoanele cu cifra destinului 5 iubesc distracţia, aventura, îşi doresc să-şi exprime nonconformismul pe orice plan (în carieră, familie, cuplu, etc). Au nevoie să-şi exprime creativitatea liber, fără şablone, fără limite şi multe reguli sau proceduri. 

Se plictisesc atât de repede încât nu pot rezista într-un job de 8ore pe zi dacă nu fac ceva cu pasiune, unde să se remarce, să se exprime liber, să iasă în faţă. 

Persoana cu destinul 5 îşi doreşte mult schimbarea, este curajoasă, extrovertită şi rebelă. Se poate transforma în „fiul ratacitor“ dacă nu-şi impune limite şi nu-şi îndeplineşte scopurile. 

Persoanele cu cifra de destin 5 au o mare frică de bătraneţe, de a nu cunoaşte lumea şi, mai ales, de plictiseală.

Cifra destinului 6
 
Ceea ce descrie rapid persoana cu cifra destinului 6 este armonia şi echilibrul. Este o persoană care protejează, care susţine, este un dascal, este responsabilă şi ocrotitoare, dar şi geloasă.

Iubeşte tradiţiile de familie şi este îndreptata către sănătate, are mare nevoie de stabilitate, de confortul familiei. 

Cel mai important scop în viaţă este să-i susţină pe ceilalti, să le asigure bunăstarea, să ocrotească, să iubească şi să primească iubire. Poate să sacrifice extrem de multe pentru asta.

Îi este frică de a nu avea suficiente resurse financiare şi dragoste şi se comportă anxios în locurile noi.  Este o persoana pretenţioasă, îi place să impună reguli în familie şi poate uşor manifesta stări de gelozie.

Cifra destinului 7 
 
Cei care au cifra destinului 7 par persoane introvertite, sunt foarte înţelepte, raţionale şi au o viziune aparte, greu de înţeles pentru cei din jur.

7 este şi cifra spiritualităţii, persoanele cu această energie au o profunzime pe care cei din jur nu prea o pricep. Nu-şi exprimă uşor sentimentele, trăirile, chiar se izolează de agitaţia lumii. Au capacitatea de a ajuta. 

Sunt persoane foarte talentate, care observă tot în jur, analizează detaliile, comtemplă şi vin cu perspective profunde asupra lucrurilor. Poate părea o persoană arogantă pentru că nu se implică foarte tare în viaţa socială, deşi se descurcă foarte bine în public. 

Îi place destul de mult polemica şi nu renunţă până nu-şi demonstrează punctul de vedere, foarte bine studiat şi documentat. 

În cazuri extreme, devine o persoană fanatică, dogmatică. Fiind o persoană perfecţionistă, este greu de mulţumit de către persoanele apropiate.
 
Cifra destinului 8
 
Când vorbim de persoana cu cifra destinului 8, neapărat vorbim de putere, pe toate planurile. Are o capacitate foarte mare de a obţine ce îşi propune, este determinată, are viziune, este un lider înnăscut, se remarcă prin spiritul justiţiar şi se poate sacrifica pentru o cauză nobilă. Patriotismul îi este natural.

Multe persoane cu cifra 8 se dezvoltă în activităţi pentru publicul larg, în acţiuni umanitare şi sunt capabile să aducă valoare pentru mase mari de oameni, inclusiv pe plan politic. Dorinţa de a obţine bunuri materiale şi bani nu le dă pace şi este o preocupare principală pentru aceste persoane. Ce-i drept, se pricep să facă bani.

Au o dorinţă puternică de control şi se poate transforma în scopul lor principal în viaţă. Le este uşor să-şi manifeste controlul şi dominaţia în toate aspectele din viaţa lor (carieră, afacere, familie, relaţia de cuplu, etc). În situaţiile pe care nu le poate controla, se va răzbuna puternic, fără scrupule.
 
Cifra destinului 9 
 
9 este profesorul, profetul, este transformare continuă. De obicei este persoana care îi inspiră pe cei din jur, care îi ghidează, care îi susţine şi care se dedică oamenilor. Face multe acţiuni umanitare, este cel care mereu se gândeşte la binele suprem. Este visător, permanent caută soluţii să transforme totul în mai bine, în acea lume ideală în care există armonie pe toate planurile. 

Ca profesie, foarte multe persoane cu cifra destinului 9 sunt medici, terapeuţi, profesori, traineri, artişti, consilieri, consultanţi.

Îi este frică de restricţii de orice fel şi are frica de a nu-şi mai putea controla emoţiile. Este o persoană elitistă, smerită şi care oferă dragoste necondiţionată. În dorinţa sa de a face bine celorlalţi, poate să piardă din vedere propriul interes şi propria bunăstare. 
 
Pe lângă acestea, în numerologie există şi câteva numere maestre(11, 22, 33, 44), care se manifestă diferit şi aduc cu sine provocări speciale.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Liviu Doxan
11.03.2019, 21:41:57

Am calculat ...DIN CURIOZITATE...cifrele mele si ale sotiei...8 si 5...NICIO TREABA...Abureli...Daca ma gandesc bine...pot fi si eu numerolog....aleg o formula, ORICARE, atasez REGULAMENTUL si curiosii fac, atat cat se pricep, calculele...Si ma intitulez...NUMEROLOG.Sa fim seriosi...

+3 (3 voturi)
Realist
12.03.2019, 12:31:43

Abureli pt. mintile slabe .... Problema este ca se gasesc mereu "clienti" pt,. asa ceva ...ca lumea-i larga si in fiecare zi se naste un ... naiv.

+2 (2 voturi)
Sorin Barbu
14.03.2019, 17:57:37

corect

miky
12.05.2020, 13:28:48

Un om cu minte sanatoasa nu ia in serios prostiile numerologice si astrologice. Dar... e multa lume necajita si nescolita.