Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Cum este inflenţată fiecare zodie de luna nouă: „Energia proaspătă va debloca noi valori în fiecare nativ“

0
25 Mar 2020 12:10:18
Autor: Lizeta Oprea
Astrologul Maria Sârbu în studioul Adevărul Live
Astrologul Maria Sârbu în studioul Adevărul Live

O lună nouă care poate aduce în prim plan noi proiecte şi mai ales curajul de a face lucrurile diferit. Va recomand încă o dată să ne amintim ce înseamnă prospeţime, vitalitate, entuzisam, poftă de viaţă, supravieţuire. Energia proaspătă va debloca noi valori în fiecare nativ, spune astrologul Maria Sârbu.

Berbec

Vitalitatea ta contează enorm mai ales în această perioadă. Ai nevoie de mai mult focus. Trebuie să îţi dai restart, să te validezi, să-ţi creşti iubirea de sine şi pofta de viaţă.

Taur

Vitalitatea ta este importantă pentru a-ţi menţine sănătatea pe termen lung. Ai nevoie de energie şi pentru a-ţi conserva propriile resurse. Tu găseşti speranţă în tine şi prospeţimea în interior. Ai nevoie de intorspecţie.

Gemeni

Vitalitatea ta se va vedea în rezistenţa pe termen lung. Ai nevoie să rămâi în formă, viitorul tău depinde de acţiunile tale actuale. Tu ai nevoie să te revitalizezi pentru a schimba viitorul. Speranţa este aproape, dar ai nevoie de energie să o atingi.

Rac

Vitalitatea ta se vede în plan profesional şi social. Ai nevoie de energie pentru noi planuri în carieră. Pune accentual pe revitalizarea carierei. Energia proaspată va veni din exterior către tine. Tu ai lecţii de viaţă pe care ai nevoie să le integrezi.

Leu

Ce face puterea atunci cand vitalitatea lipseşte? Probabil devine abuz. Ia-ţi resurse noi de la cei mai buni ca tine în supravieţuire, în vitalitate, în natura de bază a vieţii şi în lucrurile mici dar importante. Îţi recomand meditaţie, yoga şi căutarea răspunsurilor în altă parte decât le cautai până acum.

Fecioară

Vitalitatea spiritului tău este mică, de aceea ai nevoie de energie proaspată în plan spiritual. Îţi recomand rugăciune şi reconectarea cu propria conştiinţă. Altfel, sănătatea îţi poate pune probleme, conservă-ţi energia şi împrospătează-ţi orgaismul cu vitamin şi activităţi care să te bucure.

Balanţă

Vitalitatea partenerului sau partenerei este importantă pentru amândoi. Tu ai nevoie de motivare de la persoana iubită, dar şi ea are nevoie de susţinere din partea ta. Un schimb natural pentru tine. Pasiunea clocoteşte, păstrează vitalitatea în cuplu sau adu prospetime în doi.

Scorpion

Vitalitatea ta este importantă pentru sănătate mai mult decât pentru cei din jurul tău. Tu ai nevoie de mai multă energie decât de obicei şi îţi recomand să îţi aduni forţele pentru tot restul anului, fă-ţi provizii de energie proaspătă.

Săgetător

Vitalitatea ta ajuta sa îţi menţii puterea şi pofta de viaţă. Ai nevoie să-ţi păstrezi pasiunea şi entuziasmul pentru că ele sunt motorul puteriii tale. Altfel, ai nevoie să fii mai bun pentru copii tăi sau, după caz, ai nevoie de energie pentru a te decide spre acceptarea ideii de a avea urmaşi.

Capricorn

Vitalitatea este şi pentru tine o lecţie. Ai nevoie de energie pentru tine şi cei dragi ţie, de un restart în familie şi recâştigarea focusului pe cei dragi. Pentru cei singuri este vremea să schimbe tiparul părinţilor, dacă vor să schimbe ceva. Energie proaspătă acasă.

Vărsător

Pentru tine vitalitatea se reface prin idei şi discuţii, prin concentrare şi acţiuni. Ai nevoie de energie proaspătă pentru a gândi limpede şi pentru a găsi soluţii. În plus, ai nevoie de o relaţionare bună cu fraţii şi surorile pentru că acolo poate fi izvor sau pierdere de energie.

Peşti

Pentru tine, vitalitatea creşte odată cu energia emanată de entuziasmul planurilor de viitor. Primavara aceasta ai nevoie să îţi iei înapoi energia care te ajută să schimbi lucrurile în viaţa ta.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările