Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Cum s-a răzbunat un român din Londra după ce a fost dat afară din apartament din cauza datoriilor uriaşe la întreţinere

25
23 Jan 2020 16:31:53
Autor: Lizeta Oprea
Românul a lăsat frigiderul plin de mâncare şi l-a scos din priză, astfel că s-a umplut de larve
Românul a lăsat frigiderul plin de mâncare şi l-a scos din priză, astfel că s-a umplut de larve

Proprietarul unui apartament din Marea Britanie s-a ales cu o pagubă uriaşă din cauza unui chiriaş român, pe care l-a dat afară după ce nu i-a mai plătit chiria mai multe luni şi a acumulat datorii de peste 6000 de lire sterline la întreţinere.

Supărat că a fost dat afară din cauza datoriilor, un român s-a răzbunat pe proprietar devastându-i apartamentul şi lăsându-i frigiderul plin de viermi.  

În imaginile publicate de tabloidul britanic Daily Mail se vede  mizeria lăsată în urmă de român în apartamentul din Barking, Essex. Frigiderul a fost invadat de viermi, după ce chiriaşul a abandonat în interior alimente şi l-a scos intenţionat din priză.

Deşi acumulase o datorie de 6250 de lire la întreţinere, proprietarul nu-şi mai poate recupera banii deoarece chiriaşul nu lucra şi nici nu avea proprietăţi pe teritoriul Angliei.

În plus, britanicul trebuie să plătească din buzunarul prorpiu şi pentru serviciile de curăţenie şi reparaţiile.

După ce a contactat reprezentanţii agenţiei imobiliare, proprietarul a aflat că românul nu era la prima abatere, fiind evacuat şi din alte locuinţe. Proprietarul este acum hotărât să dea în judecată agenţia imobiliară. 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

25 Comentarii

Dan Petru
23.01.2020, 17:03:03

Da' de ce nu publica numele "romanului" ? Poate descoperim ca respectivu' are proprietati (bemveuri, mertzane, haut). Cinstit ar fi sa fie confiscate, vandute si sa i se plateasca omului paguba. Da' cand e vorba de presa tabloida cuvantu' "informatie" deja e o insulta. Apropo, cica dreptu' la informare ar fi unu' din dreptruile omului. Cum ramane cu OBLIGATIA de a informa corect si complet ?

+21 (25 voturi)
Iulian Lupsa
23.01.2020, 17:45:18

E ceva neclar in acest articol pentru ca agentia avea datoria sa verifice situatia financiara, slujba si cazierul rromulanului!!! E ceva putred la mijloc!!! Depinde si ce agentie e aia!!!

+10 (10 voturi)
cloudvick
23.01.2020, 18:20:25

Sau o fi inchiriat direct cu landlordul, articolul spune ca proprietarul e bun de plata! Daca era prin agentie atunci agentia platea si bilul la curatenie!

+8 (8 voturi)
cloudvick
23.01.2020, 17:27:25

Inainte sa-mi cumpar casa in UK am stat bineinteles in chirie, in 3 locuri timp de cativa ani. Cand a trebuit sa ma mut proprietarii trageau de noi sa nu plecam. Ultimul proprietar la care am stat in chire, cu care tin si acum legatura, a adus o englezoaica in locul nostru caruia nu I-a mai platit chiria si bilurile dupa 2 luni. A scos-o din casa cam dupa in an prin decizie judecatoreasca, asa e legea aici. Il lasase si fara usi! Daily mail nu o sa scrie niciodata de ce am scris mai sus, nici de mine nici de englezoaica!!! Ipocrizia s-a nascut in Anglia!

+12 (16 voturi)
Bibi Loi
23.01.2020, 17:37:27

Pai daca l-a dat afara, n-a mai avut timp sa goleasca frigiderul sau a uitat.

+1 (5 voturi)

Vezi toate comentariile (25)