Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

FOTO Cum trăieşte cel mai izolat trib din lume. Femeile sunt superbe, iar bărbaţii îşi tatuează chiar şi interiorul gurii

8
3 Dec 2020 09:45:07
Autor: Click! pentru femei
Insulele Marchise, cel mai îndepărtat loc din lume FOTO Profimedia
Insulele Marchise, cel mai îndepărtat loc din lume FOTO Profimedia

Expresia „la capătul lumii“ nu are un sens metaforic, ci este cât se poate de veridică atunci când vine vorba deste Insulele Marchize, aflate la 1.600 km de Tahiti. Aici trăiesc de secole locuitorii celui mai izolat trib din lume, într-un cadru feeric, neatins de civilizaţie.

Viaţa pe cele mai îndepărtate insule din lume, locuite doar băştinaşi, a fost surprinsă într-o serie de fotografii uimitoare. 

Aflate la aproximativ 20.000 de kilometri de România, Insulele Marchize şi-au păstrat nealterate peisajele uimitoare, încă neatinse de civilizaţie.

Nici măcar turiştii nu ajung aici, deoarece ei se opresc în cea mai populară destinaţie din Polinezia Franceză, adică în Tahiti. Insulele Marchize sunt locul de unde tatuajele s-au răspândit în lume.

Citeşte aici cum trăieşte cel mai izolat trib din lume şi vezi o galerie foto fabuloasă cu membrii celui mai izolat trib din lume.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

8 Comentarii

geek-a-contra
3.12.2020, 10:56:19

ihi. exact asta am remarcat si m-a surprins in marchize: toti cetatenii, de la sugar pina la mosneg, umbla cu calu' (animal indigen, antic si de demult traitor in insule), intepeniti in pozitii martiale, chiar si cind stau pe tron sau se feresc de vint si ploaie catarati pe creasta muntelui, si toate babele de 80 de ani arata ca abia iesite de la cabina de machiaj, cu flori in par si pielea neteda ca la sais'pce ani...

+2 (4 voturi)
mihai mihai
3.12.2020, 13:09:08

Cum e posibil ca adevarul.ro să publice un astfel de articol inept ? .... numai basme sunt înșirate- numai aiureli ... Insulele Marchize nu sunt deloc izolate de lume - au de mai bine de 40 de ani ditamai aeroportul in insula Nuku Hiva sunt curse săptămînale de feriboturi bașca ca anual sunt vizitate de mii de yachturi particulare. Iar "băștinașii" nu se tatueaza in halul descris in acest articol de 2 bani si nici nu traiesc mai mult ca alte popoare si nu sunt un "trib" si nu sunt nici pe departe cei mai izolați din lume - e izolata mintea aluia care a scris articolul asta. Acest articol arată dispretul profund față de romani a redactiei adevarul.ro - ne sunt servite tot felul de bazaconii si ineptii de parcă am fi un popor de idioti.

+3 (11 voturi)
Beta Alfa
3.12.2020, 11:19:58

Informatii false. Insuleel Marchize nu sunt cele mai izolate din lume. Sunt perfect accesibile cu curse regulate aviatice si navale.

+3 (11 voturi)
Utilizator Adevărul
3.12.2020, 11:43:57

Comentariu considerat abuziv.

Utilizator Adevărul
3.12.2020, 13:15:38

Comentariu considerat abuziv.

Vezi toate comentariile (8)

Modifică Setările