Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

De ce ai nevoie de un colţar în living-ul tău

0
Articol publicitar
22 May 2019 16:18:20
Autor: ADH

Imaginează-ţi o noapte rece de iarnă lângă fereastră, cu cartea ta preferată într-o mână şi o ceaşcă de cacao aburindă în cealaltă, toate în timp ce stai confortabil pe un colţar living pufos plin de perne. Poate fi viaţa mai bună de atât? La urma urmei, nimic nu strigă „confort” mai tare decât un colţar living frumos şi tocmai bun de întins pe el în sufrageria ta.

Un colţar living pot crea o zonă de relaxare, oferind un confort mai mare atunci când ai nevoie de un spaţiu liniştit sau, în schimb, vrei să te relaxezi cu cei mai buni prieteni, scăldaţi la soare care intră pe fereastră într-o după-amiază de weekend.

În ultimii ani, canapelele de colţ pentru living au crescut cu adevărat în popularitate, tot mai mulţi oameni alegându-le în defavoarea canapelelor regulate. Dar de ce ai alege să cumperi un colţar şi nu o canapea obişnuită? Ce avantaje are unul faţă de celălalt? Noi îţi vom explica.

Deoarece un colţar formează un unghi drept cu cele două secţiuni diferite, aceasta îi permite să se potrivească confortabil în colţul unei încăperi. Multe tipuri de colţar au secţiuni reglabile (canapele modulare) care permit proprietarului să creeze diferite lungimi de canapea pe fiecare parte a colţului. De exemplu, canapeaua ta ar putea avea o singură secţiune pe o parte şi trei secţiuni pe cealaltă parte. Aceasta permite proprietarului să ajusteze canapeaua pentru a se potrivi cel mai bine camerei şi spaţiului disponibil.

Un colţar living se potriveşte cel mai bine cu toată familia, fără ca cineva să rămână pe dinafară. Poţi să înghesui pe toată lumea pe un colţar de living: mama, tatăl, copiii, bunicii, câinele, vecinul. Sau poţi, în schimb, să te bucuri numai tu de o cameră şi un spaţiu de relaxare mare, care oferă o mai mare flexibilitate decât o canapea normală.

Cu toate acestea, un colţar de living nu este ideal pentru fiecare situaţie. Există multe case unde o canapea obişnuită este o alegere mai bună de cumpărare. Atunci când decizi să cumpăraţi o canapea, trebuie să îţi aminteşti că este un angajament pe termen lung. O canapea este o investiţie serioasă a banilor şi a timpului - chiar dacă nu îţi place, probabil că o vei avea în casa ta pentru mulţi ani. Atunci când alegi o canapea, trebuie să te gândeşti cu grijă şi să iei în considerare stilul / tonul camerei în care intenţionezi să o plasezi.

Stilul canapelei, fie că este colţar sau o canapea obişnuită, trebuie ales având în minte restul camerei. Dacă vrei să pui cap la cap o cameră formală, cum ar fi o sală de recepţie sau adaugi o canapea în sufrageria ta, o canapea obişnuită se va potrivi mai bine atmosferei. Şi apoi există dimensiunea şi forma unui spaţiu. Colţarul are o latură mai lungă decât cealaltă, astfel încât acesta poate fi plasat doar într-o anumită poziţie într-o cameră. Dacă îţi place să îţi rearanjezi în mod regulat mobilierul sau dacă camera ta de zi este mică, un colţar pentru living nu va funcţiona în casa ta. Pur şi simplu o să umple camera. În acest scenariu, o canapea obişnuită este un pariu mai bun.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările