Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

De ce trebuie să încerci trabucurile cubaneze Romeo y Julieta

0
Articol publicitar
19 Nov 2020 18:51:17
Autor: ADH

Brandul a luat naştere în anul 1875 şi este denumit după celebrul roman Romeo şi Julieta scris de către Shakespere. Trabucurile au câştigat o serie de premii de degustare la expoziţiile de trabucuri care au avut loc de-alungul timpului, printre care şi 3 medaliide aur care se regăsesc pe logo.

Winston Churchill iubea trabucurile Romeo y Julieta şi a dezvoltat o pasiune pentru acestea în urma unei vizite pe care a făcut-o în Havana, în anul 1946. Fiind printre cei mai devotaţi fumători ai brandului, una dintre cele mai adorate vitole îi poartă numele: Churchills-lungime de 7 inchi şi inel de 47. 
  
Trabucurile Romeo y Julieta fac parte din categoria trabucurilor cubaneze clasice, au o formă medie şi sunt compuse din amestecuri de tutun foarte bine echilibrate şi aromate. Astazi, Romeo şi Julieta sunt printre cele mai dorite trabucuri cubaneze şi au o reputaţie solidă, acestea au cea mai largă gamă de vitole dintre produsele marca Habanos.
 
Deoarece Manin Garcia şi Inocencio Alvarez, fondatorii brandului, îşi doreau să cumpere cel mai bun tutun de pe piaţă au angajat „spioni”. Aceştia aveau o singură misiune, observarea întregului proces de creştere, recoltare şi prelucrare a tutunului din regiune pentru a putea lua cea mai bună marfă. 
  

Ce trebuie să ştim atunci când achiziţionăm un trabuc Romeo y Julieta?

  
Atenţia la detalii este foarte importantă atunci când doreşti să achiziţionezi un trabuc cubanez. Culorile pe care le regăsim pe inelul trabucului sunt de un roşu lucios, scrisul alb iar bordurile şi ornamentele sunt aurii. 
  
După cum ştim, orice trabuc are inelul lui, dar pentru anumite categorii regăsim şi o bandă secundară, în cazul acesta pentru Romeo şi Julieta Churchill, Short Churchill, Wide Churchill şi Petit Churchill regăsim o bandă secundară aurie cu scris negru.
 
Tutunul folosit pentru a crea amestecul perfect este atent selectat din regiunea Vuelta Abajo şi absolut toate trabucurile Romeo y Julieta sunt realizate manual.
 
Credem cu tărie că nici Wiliam Shakespeare nu şi-ar fi imaginat vreodată că personajele create vor ajunge mai faimoase de atât, îmbinarea lecturii cu rularea unui trabuc a fost şi este o practică printre torcedorii cubanezi.  

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările