Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

De ziua ei, Andreea Raicu se relanseză: mindfulness şi viaţă sănătoasă

0
18 Jul 2018 16:35:09
Autor: Moldoveanu Diana
Andreea Raicu, o nouă imagine
Andreea Raicu, o nouă imagine

Andreea Raicu împlineşte azi 41 de ani şi a decis să-şi facă singură un cadou. Relansarea site-ului care îi poartă numele aduce cu sine şi relansarea cursurilor de mindfulness pe care le promovează vedeta de mulţi ani deja - destinate segmentului corporate -, dar şi cursuri de echilibru Mind & Body.

Sub motto-ul “Tu in echilibru cu tine”, noul proiect oferă informaţii relevante şi perspective noi asupra stilului de viaţă sănătos pe care Andreea Raicu îl promovează. O prezenţă discretă în ultimii ani, de data aceasta vedeta iese în faţă cu sesiuni one-on-one online sau offline de coaching personal, dar şi cu o secţiune de video-blog pe care o semnează. “Am pornit acest proiect din dorinţa de a fi mai aproape de oamenii care mă urmăresc, pentru că vreau să evoluăm împreună. Vreau să împărtăşesc cu ei tot ce am învăţat de-a lungul ultimilor ani, din cursurile la care am participat, din şcolile pe care le-am făcut. Vreau să le pun la dispoziţie tot ce m-a ajutat să trăiesc conştient, să aflu cine sunt şi ce îmi doresc cu adevarat de la viaţă  şi să fac cele mai bune alegeri”, a declarat Andreea Raicu.

În ultimii ani, Andreea Raicu a dezvoltat un brand de haine şi altul de bijuterii care îi purtau numele, însă a renunţat la acestea pentru a-şi urma exclusiv linia propusă în noul proiect. 

Vedeta are o experienţă de 20 de ani în TV, numele ei fiind legat de emisiuni de mare audienţă precum Big Brother sau Megastar. În ultimii ani a devenit un promotor al unul stil de viaţă sănătos, dezvoltând un business în jurul acestul concept. Este Good Will Ambassador, a ţinut numeroase discursuri TEDx, predă cursuri de Mindfulness şi ţine conferinţe despre viaţa trăită în echilibru. A urmat cursuri în urma cărora s-a specializat ca facilitator de meditaţii şi mindfulness, iar în 2017 a absolvit o şcoală în urma căreia a devenit Holistic Counselor.

În noul proiect, Andreea Raicu o are alături pe Roxana Dobriţă, fost redactor şef la revista glossy BeauMonde, dar şi pe Dana Sota, care lucrează de 10 ani în industria de beauty, sau Sorina Fredholm, instructor de yoga şi co-fondator al aplicaţiei de healthy living Monday, şi pe Crina Okumus, investitor şi advisor Preventive Health. 


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările