Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Dr. Mihaela Bilic vorbeşte despre „fructul-desert care topeşte grăsimea“

3
24 Sep 2020 11:37:18
Autor: Lizeta Oprea
Dr. Mihaela Bilic în studioul Adevărul Live
Dr. Mihaela Bilic în studioul Adevărul Live

După o masă bogată în carne/pește, câteva felii de ananas proaspăt ajută la digestie - desface lanțurile de aminoacizi  din protein, spune nutriţionistul Mihaela Bilic.

Nutriţionistul Mihaela Bilic notează într-o postare pe instragram beneficiile ananasului, pe care îl recomandă ca un desert prietenos cu silueta. Combinat cu îngheţată, rezultă un desert răcoritor, aromat şi sărac în calorii, spune medicul Mihaela Bilic.

„Există și deserturi prietenoase cu silueta. Circulă vorba că ananasul ar face minuni când vine vorba de slăbit. Din păcate, nimic nu topește depozitele de grăsime peste noapte. Însă ananasul are o enzimă (bromelina) care chiar „topește“ proteinele. După o masă bogată în carne/pește, câteva felii de ananas proaspăt ajută la digestie - desface lanțurile de aminoacizi  din proteine.

Desertul cu ananas recomandat de nutriţionistul Mihaela Bilic

„Carpaccio de ananas“ se numește desertul din imagini și are ca ingrediente un pic de zahăr brun, coniac, înghețată de lămâie și felii de ananas super-fine și super-reci. O combinație perfectă și la capitolul cantitate, și la capitolul gust, și la capitolul digestie. Răcoritor, aromat și sărac în calorii - ăsta DA desert echilibrat și de sezon", a scris medicul nutriţionist Mihaela Bilic, pe pagina de Instagram.

View this post on Instagram

Există și deserturi prietenoase cu silueta😜🍍🍨 Circulă vorba că ananasul ar face minuni când vine vorba de slăbit😳 Din păcate nimic nu topește depozitele de grăsime peste noapte😢 Însă ananasul are o enzimă (bromelina) care chiar “topește” proteinele. După o masă bogată în carne/pește, câteva felii de ananas proaspăt ajută la digestie- desface lanțurile de aminoacizi din proteine🤓 “Carpaccio de ananas” se numește desertul din imagini și are ca ingrediente un pic de zahăr brun, coniac, înghețată de lămâie și felii de ananas super-fine și super-reci🥶 O combinație perfectă și la capitolul cantitate și la capitolul gust și la capitolul digestie😋 Răcoritor,aromat și sărac în calorii- ăsta DA desert echilibrat și de sezon🥵🤯😂😂

A post shared by Mihaela Bilic (@doctorbilic) on

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Toma Caragiu
24.09.2020, 18:21:33

Cretinoida asta de Lizeta Oprea nu e in stare sa inteleaga nici mana de cuvinte dintr-o postare pe instagram. Asta inseamna sa fi analfabet functional.

+4 (4 voturi)
Razvann Claudiu
25.09.2020, 11:07:19

Asta tot vorbeste de alimente, medicamente, diete, etc... de slabire, dar de sport, miscare, dieta echilibrata nu vorbeste. Probabil ca asta nu vinde.

+1 (1 vot)
Mircea Nistor
26.09.2020, 09:13:53

Perfect adevărat că ananasul ajută la digestia proteinelor. S-a inventat de mult și o tehnică de tratament minim invaziv al herniei de disc,prin injectarea în nucleul pulpos al discului intervertebral herniat, al enzimelor conținute de fructul de ananas, care să dizolve fragmentele fiscale migrate de la poziția normală și care apasă pe rădăcinile nervoase. Referitor la ananas, o știu din experiența personală:ușurează digestia după o masă încărcată. Beleaua e că ,golindu-se stomacul, reapare senzația de foame. Prin urmare, tot educația personală de a fi cumpătat e soluția problemei. Chiar dacă în epoca asta,poți avea ocazia să încerci la o masă "n" feluri, soluția nu este să le încerci pe toate la rând, ci să fii selectiv,nu să dai iama ca rumegătoarea în lucernă .

Modifică Setările