Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

După ce era să-şi piardă mama, un tânăr a inventat sutienul care detectează cancerul VIDEO

0
23 Jul 2018 18:42:44
Autor: Lizeta Oprea
Julian Rois Cantu FOTO votreart.com
Julian Rois Cantu FOTO votreart.com

Detectarea precoce este una dintre cele mai importante părţi ale tratării de cancer la sân. După ce a trecut prin trauma diagnosticării mamei sale cu această boală, un tânăr a inventat sutienul care poate detecta din timp primele simptome.

Cancerul poate transforma viaţa unei persoane şi a întregii sale familii. Este una dintre cele mai necruţătoare boli. După ce a aflat că mama sa este una din victimele acestei boli, Julian Rois Cantu, un tânăr în vârstă de 18 ani din Mexic, a ştiut că tot ce-şi doreşte este să se asigure că alte familii nu vor fi nevoite să treacă prin aceleaşi traume, scrie goodfullness.com.

Tânărul a inventat sutienul care poate detecta cancerul de sân, astfel încât pacientul să poată fi tratat imediat pentru a-şi mări şansele la viaţă. Detectarea precoce este una dintre cele mai importante părţi ale recuperării în urma diagnosticului de cancer la sân.

Mama lui Julian a reuşit să supravieţuiască, dar şi-a pierdut ambii sânii în lupta împotriva cancerului, totul din cauza detectării târzii a bolii.

Sutienul minune are 200 de senzori şi poate detecta chiar şi cele mai subtile modificări ale sânilor. Acesta poate funcţiona între 60 şi 90 de minute săptămânal şi detectează orice schimbare apărută la nivelul sânului, printre care aspectele legate de textură, temperatură şi chiar culoare. Dacă detectează schimbări, informaţiile sunt transmise direct către un medic.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările