Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

După ce a slăbit peste 50 de kilograme, o tânără a început să primească oferte de modelling. Cum arată acum FOTO

0
15 Sep 2019 19:54:33
Autor: Adelina Mărăcine
Bonnie stainer FOTO Profimedia
Bonnie stainer FOTO Profimedia

Bonnie Stainer, o femeie de 35 de ani din Marea Britanie, şi-a schimbat radical viaţa, după ce a reuşit să slăbească peste 50 de kilograme.

În decembrie 2015, britanica Bonnie Stainer, care îşi creşte singură cei doi copii, cântărea 105 kilograme. Era pe cale de a renunţa la cariera sa de DJ, însă a decis că este momentul pentru o schimbare.
 
Astfel, tânăra a început să meargă la sală de şase ori pe săptămână, şi-a schimbat obiceiurile alimentare şi a reuşit să slăbească 54 de kilograme, potrivit Profimedia.
 
„Nu am avut probleme cu greutatea până la prima sarcină. Mâncam tot ce nu trebuia să mănânc, ceea ce îmi făcea plăcere atunci, însă kilogramele s-au adăugat. După ce am născut, am încercat să slăbesc şi să mă simt din nou bine în pielea mea, dar în şase luni eram din nou însărcinată şi am reluat aceleaşi obiceiuri. Câţiva ani am lucrat ca DJ, dar apoi mi-am pierdut încrederea. Am decis ulterior să strâng bani pentru o organizaţie şi m-am înscris la Maratonul din Londra, din 2017. Am ieşit pe locul 12, dar am continuat să fac exerciţii fizice şi să mănânc sănătos“, a mărturisit ea pentru The Sun.
 
Bonnie Stainer FOTO Profimedia
 
Bonnie Stainer FOTO Profimedia
 
Cu timpul, a început să bea mai multă apă, să ţină dietă şi să meargă la sală de şase ori pe săptămână. „Uneori mă trezesc la 06.00 dmineaţa să fac 30 de minute de exerciţii“, a mai spus ea.
 
De când şi-a schimbat stilul de viaţă, Bonnie a început să aibă multe oportunităţi în carieră. A primit oferte să lucreze ca model, iar contul de Instagram e urmărit de 20.000 de persoane.
 
Bonnie Stainer FOTO Profimedia
 
Bonnie Stainer FOTO Profimedia
 
„Nu am crezut că am vreo şansă să devin Modelul Anului desemnat de revista Glamour UK. Oamenii cred că sunt arogantă din cauza succesului recent, dar sunt foarte raţională“, a mai spus ea.
 
Bonnie Stainer FOTO Profimedia

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii