Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Femeia care şi-a pierdut virginitatea la 51 de ani, deşi a fost căsătorită de două ori

4
22 May 2014 11:41:16
Autor: Oana Bâltoc
Marie Louise, alături de cel de-al doilea soţ, Carol. FOTO Daily Mail
Marie Louise, alături de cel de-al doilea soţ, Carol. FOTO Daily Mail

Marie-Louise s-a căsătorit prima dată la 20 ani. Visa la un mariaj plin de pasiune, aşa cum nu văzuse la părinţii ei. Alături de al doilea soţ a rămas timp de 24 de ani, tot din dragoste.

Marie-Louise Warne s-a măritat de foarte tânără, la 20 ani, deşi primul soţ era cu 12 ani mai mare decât ea. Era convinsă că o iubea şi se simţea fericită că părea tipul de bărbat capabil de pasiune, dar care nu şi-ar fi luat o soţie atât de tânără doar cu gândul la o viaţă intimă explozivă. Faptul că era un bărbat pe care te puteai baza, extrem de matur în gândire şi studios i s-a părut mană cerească. Timpul i-a dovedit cât de mult s-a înşelat. S-au căsătorit în 1977 şi nu au făcut sex premarital. Ea era o fată de modă veche şi el un catolic devotat. Nu i s-a părut ciudat că nu şi-au consumat căsătoria în timpul lunii de miere pentru că s-a întâmplat ca ea să se afle în perioada din lună dificilă pentru o femeie.

„Nu am fost deloc îngrijorată. Mă gândeam că aveam o viaţă la dispoziţie ca să explorăm partea fizică a relaţiei“. John era un soţ iubitor, atent, afectuos, dar chiar dacă se sărutau şi se îmbrăţişau, totul se oprea înainte să facă dragoste. „John era catolic şi mi-a spus, în cele din urmă, că sexul era menit procreării, concept pe care nu-l putea încălca. Am acceptat să nu facem dragoste până în momentul în care ne-am fi decis că vrem copii.“  Dar a trecut un an şi Marie-Louise a început să se îngrijoreze. Şi-a convins soţul să meargă la un medic şi să încerce să găsească cea mai bună soluţie contraceptivă. John a leşinat în cabinet, în timpul discuţiei cu medicul. „S-a scuzat pe motiv că mirosul de dezinfectant i-a făcut rău. Acum realizez că, probabil, avea o repulsie adâncă faţă de ideea de a face sex“, spune Marie-Louise. Femeia s-a resemnat cu timpul şi a renunţat să se mai gândească la sex.

Acum, la 51 de ani, crede că modul în care mama ei s-a comportat cu tatăl ei în intimitate, dar şi felul în care aceasta i-a prezentat sexul, mai degrabă ca pe o corvoadă decât ca pe o experienţă plăcută, a îndreptat-o către genul de bărbat care nu i-a putut oferi şi partea fizică a unei relaţii, dincolo de sentimentele de iubire. Bărbaţi în care a regăsit, în mod bizar şi nefericit, imaginea mamei ei.

„M-am împăcat cu situaţia suprinzător de uşor. Probabil că din cauza a ceea ce învăţasem de la mama şi pentru că nu cunoscusem pasiunea, deci nu ştiam ce pierd“, îşi explică Marie-Louise faptul că a acceptat să trăiască într-un astfel de mariaj.

La vârsta de 25 de ani, în 1982, l-a întâlnit pe Carol, botezat astfel după regele Carol I al României. Mariajul cu John era ca şi inexistent, aşa că divorţul devenise inevitabil. Carol, pe de altă parte, era însurat şi avea două fete. Acesta a fost şi motivul invocat pentru a nu deveni intim cu Marie-Louise: se simţea vinovat să facă sex cât timp era încă soţul altei femei. A acceptat situaţia, ba chiar această alegere l-a făcut să crească în ochii ei. Iar faptul că se întâlneau numai în weekend a atârnat mult în balanţă. Carol a divorţat în 1987 şi Marie-Louise a devenit un fel de nevastă neoficială. Problema sexului nu s-a rezolvat însă. Iar orice reproş venit din partea Mariei-Louise era retezat de la rădăcină. 

Am renunţat la atâtea pentru tine: la nevastă, la familie, la casa mea. Nu este suficient?, acesta era modul în care Carol schimba de fiecare dată cursul discuţiei. 

La presiunile Mariei-Louise, care încerca să-şi seducă partenerul în fel şi chip, acesta invoca scuze peste scuze. „Poate că vă întrebaţi de ce am stat atâta timp cu el, dar dincolo de această problemă am avut parte de o mulţime de momente frumoase. Plus că mă simţeam datoare faţă de Carol pentru sacrificiile pe care le făcuse ca să fie cu mine“, mărturiseşte Marie. Anii au trecut, iar în 1995, când Marie se hotărâse să pună capăt relaţiei, Carol a făcut o operaţie triplu by pass coronarian. El avea 60 de ani, iar Marie 38 de ani. Cu mâna tremurândă, pe patul de spital, slăbit şi fără să poată scoate o vorbă, Carol a scris pe o bucată de hârtie: „Vrei să te căsătoreşti cu mine?“. Marie- Louise a fost înduioşată. Omul pe care încă îl iubea avea nevoie de ea. Aşa că a spus „DA“. Au făcut nunta la scurt timp după ce a ieşit din spital, dar situaţia vieţii sexuale a rămas la fel de neclară. Marie-Claire a înţeles că soţul ei avea o problemă care îl împiedica să facă dragoste, chiar dacă reuşise cumva să facă doi copii cu prima soţie. 

Marie-Louise a devenit femeie cu adevărat abia la 51 de ani. FOTO Daily Mail

Picătura care a umplut paharul a venit în timpul unei vacanţe petrecute cu prietenii, când soţul ei s-a lăudat că are parte de o viaţă sexuală fulminantă: „Facem sex ca iepurii“, îşi aminteşte Marie că le-a răspuns amicilor care glumeau pe seama faptului că are o nevastă atât de tânără. 

Abia în 2005, Marie-Louise şi Carol s-au despărţit amiabil, dar cu puţin timp înainte ca soţul ei să plece de acasă, Marie l-a cunoscut pe Tim, un medic în vârstă de 47 de ani. El a fost cel care a făcut-o femeie, iar descoperirea că era încă virgină la 51 de ani, deşi fusese căsătorită de două ori, l-a lăsat mut de uimire. Marie-Louise nu a rămas cu Tim. Acesta a părăsit-o pentru o altă femeie, dar este fericită şi recunoscătoare pentru perioada pasională de care a avut parte timp de cinci ani, până în 2012.

„Relaţia cu Tim m-a învăţat că sexul înseamnă nu doar să primeşti plăcere, ci şi să oferi. Cel mai important, m-a făcut să mă simt femeie cu adevărat“, îşi încheie Marie-Louise confesiunea.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

barbu brailoiu
22.05.2014, 14:47:49

şi nu cumva creşte şi o găină care naşte pui vii?! domnule burci, vedeţi că v-a pornit-o gazeta la vale! se îndreaptă vertiginos spre nivelul suratelor "libertatea", "ring" şi altele asemenea. problema e că, odată cu tîmpeniile astea, se duc şi cititorii. ia întrebaţi-l pe pmb cum a dus el de râpă băcănia liberă...

0 (4 voturi)
Anka Porime
22.05.2014, 15:25:21

Îmi place Adevărul, îmi plac subiectele care se aduc în discuție, dar câteodată mai simți nevoia să îți mai descrețeşti fruntea, să mai spui și oau......, mai există și așa ceva. Haideţi oameni buni și nu mai vedeți doar în gri în jurul vostru, din când în când permiteți-vă câte un zâmbet

+1 (3 voturi)
Stan Toma
22.05.2014, 21:19:03

Credeam ca Ponta minte de ingheata apele dar m-am inselat.Nu citisem articolul de fata.

+2 (2 voturi)
Gabriela Esty
23.05.2014, 03:10:46

Ideea articolului e uimitoare: pe femeia aceea nu o vrea nici un barbat: primii doi care au luat-o de sotie nu au atins-o , iar cel de-al treilea a parasit-o dupa 5 ani. Se vorbeste despre problemele sotilor ei, dar s-ar putea sa fie vorba de o problema a femeiii in cauza. Lasam deoparte ideea ca ea stat maritata atata timp fara sa isi fi consumat casatoria, pentru ca asta nu prea cred. Cred totusi ca femeia asta avea ceva special de a-i face pe barbati sa se indeparteze de ea.

Modifică Setările