Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

FOTO Drama unei fetiţe în vârstă de şase ani, abandonată de bunic într-o baie publică

0
5 Feb 2015 14:23:54
Autor: Mădălina Bătrînca
Fetiţa este îngrijită de angajaţii băii publice, care s-au ataşat de ea. FOTO Daily Mail
Fetiţa este îngrijită de angajaţii băii publice, care s-au ataşat de ea. FOTO Daily Mail

Un bunic din China şi-a abandonat nepoata în vârstă de şase ani într-o baie publică, dispărând după ce a susţinut că merge să-şi recupereze portofelul uitat acasă. O lună mai târziu, micuţa se află în acelaşi loc, iar bătrânul încă nu s-a întors să o ia acasă sau să-şi plătească datoria.

Siyao, fetiţă de şase ani a fost abandonată de bunicul ei într-o baie publică din China, după ce bărbatul a lăsat-o drept garanţie pentru că, spunea el, şi-a uitat portofelul acasă. Doar că zilele au trecut, iar bărbatul nu s-a mai întors. 
 
„A lăsat fetiţa la recepţie, ca dovadă că are de gând să se întoarcă, şi a spus că merge după bani”, a declarat Mee Wang, managerul băii.
 
 
 
Văzând că bătrânul nu s-a întors până la sfârşitul zilei, angajaţii au luat în grijă fetiţa, care locuieşte în incinta băii de mai bine de o lună, dormind într-un pat improvizat. Atunci când centrul este închis, aceştia lasă televizorul aprins, pentru ca micuţa să nu se simtă singură. 
Siyao primeşte haine şi mâncare din partea personalului „adoptiv”, care a publicat în ziarele locale anunţuri pentru bunicul dispărut. Cu toate acestea, bătrânul nu s-a întors după fetiţă, iar aceasta va rămâne în continuare tot în grija angajaţilor, în ciuda faptului că s-a solicitat intervenţia serviciilor sociale.
 
 
 
Citeşte şi:

O supravieţuitoare a Holocaustului, de origine română, a adoptat nepotul unui fost comandant nazist
 
Motivul pentru care o femeie a renunţat la fiul ei la opt luni de la adopţie: „Simţeam că îl iubesc mai puţin decât pe ceilalţi”
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările