Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Horoscop 1-15 mai. Previziunile pentru zilele de Paşte şi primele două săptămâni din luna mai

0
1 May 2021 04:10:44
Autor: Click! pentru femei
Această Lună nouă reprezintă momentul perfect pentru stabilirea obiectivelor financiare FOTO Shutterstock
Această Lună nouă reprezintă momentul perfect pentru stabilirea obiectivelor financiare FOTO Shutterstock

Pregăteşte-te să ai mult farmec în intervalul 1-15 mai, datorită conjucturii astrale. Soarele se află în semnul Taurului, semn de pământ, răbdător şi iubitor de lux, care te va încuraja să faci mai multe cumpărături decât îţi permite buzunarul. Scopul este să îţi încânţi cele cinci simţuri cu frumuseţe, artă şi plăcere.

Până pe 3 mai, s-ar putea să te simţi neliniştit şi crezi că te poţi echilibra atingând latura intelectuală. De vină este Mercur, care tranzitează zodia Gemeni, stimulându-ţi creierul şi facilitând multitasking-ul. După această dată, intră în scenă Venus, tot în Gemeni, până pe 8 mai, perioadă de timp în care s-ar putea să te trezeşti în conversaţii lungi şi fascinante cu persoane iubite, cu cei dragi. Faceţi planuri, vă luaţi angajamente serioase. Însă mare atenţie!, semnul Gemeni este recunoscut că preferă să îşi păstreze opţiunile deschise, deci ce este stabilit în această perioadă poate să nu se concretizeze.

Luna nouă din Taur, de pe 11 mai, va pune bazele pentru ceva mai de lungă durată. Motto-ul Taurului este „încet şi constant câştigă cursa”, aşa că îţi veţi face timp să planifici şi să laşi lucrurile să se desfăşoare de la sine. Cum Taurul este semnul zodiacal al banilor şi al luxului, această Lună nouă reprezintă momentul perfect pentru stabilirea obiectivelor financiare, sau cel puţin pentru a face o achiziţie care să îţi reflecte toată munca.

Berbec

Trebuie să acumulaţi energie pozitivă, altfel rămâneţi fără vlagă. Contrar trăsăturilor voastre, de data asta nu vă place cearta, nici lupta şi nici minciuna. Pentru a acumula energie pozitivă, implicaţi-vă în activităţi care presupun creativitate şi dedicaţi timp hobby-urilor şi plăcerilor voastre. În profesie, recomand să fiţi mai încrezător pentru a obţine succesul râvnit în carieră. Cele mai bune calităţi vor fi observate de cei din jur.

Citeşte aici horoscopul următoarelor două săptămâni pentru fiecare zodie în parte.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările