Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Horoscop august 2021. Ieşim furtunos din zona de confort, ne satisfacem plăceri şi ne asumăm consecinţe

0
31 Jul 2021 10:01:55
Autor: Click! pentru femei

Luna august se anunţă diferită de celelalte luni ale verii. Am călătorit, am participat la evenimente şi ne-am întâlnit cu cei dragi, dar acum, este necesar să echilibrăm balanţa. Astrologic, se întrevede o perioadă tensionată, iar pe planul sănătăţii, sunt în continuare turbulenţe. Conflictele care mocnesc de ceva vreme între liderii importanţi ai lumii pot izbucni în august.

În lupta pentru putere intră şi masele de oameni, aşa că nu este exclus ca în această lună să se lasă cu „artificii‟, ameninţări şi consecinţe greu de suportat. Se face o diferenţă între cei care şi-au văzut de treabă şi au fost oneşti, consecvenţi în planurile lor şi au acţionat fără scopuri ilicite, şi cei care au căutat putere şi aspecte materiale. Cei din urmă vor fi „pedepsiţi‟, dacă activitatea lor îndoielnică s-a întins pe mai multe luni ale acestui an. Practic, acum se semnează statele de plată.

Spre finalul primei decade a lunii, odată cu Luna nouă din Leu, pe 8 august, apare o dorinţă generală de a ieşi în afara zonei de confort, în timp ce Uranus, planeta inovaţiei, ne dă imbold să creăm. Mai mult, pe 11 august, Mercur intră în semnul Fecioară, care se concretizează prin creşterea calităţii planurilor şi strategiilor. Începând cu jumătatea lunii, suntem guvernaţi cu toţii de zodia frumuseţii şi a plăcerilor, Balanţă, care face ca relaţia cu ceilalţi să fie mult mai plăcută. După 22 august, când începe oficial sezonul Fecioarei, are loc o nouă Lună plină în Vărsător, iar Jupiter, planeta binecuvântărilor, apare în peisajul astral, ajut\ndu-ne s[ devenim mai optimişti şi plini de speranţă.

Berbec

Luna august este pentru tine încărcată de erotism şi dorinţă de aventură. Indiferent pe care plan simţi să aduci noutatea în viaţa ta, astrele promit experienţe strălucitoare, mai ales dacă acţionezi fără să stai mult pe gânduri. De la începutul până la sfârşitul lui august, se întrevăd „focuri de artificii‟ în mod special pe plan amoros.

Citeşte aici horoscopul pe luna august, pentru restul zodiilor. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările