Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Horoscop bilunar. Eclipsa de Soare din 4 decembrie are efectul unei „explozii” şi aduce revelaţii şi schimbări benefice

0
28 Nov 2021 09:08:19
Autor: Click! pentru femei
Multe dintre ciclurile planetare care ne vor afecta în 2022 vor începe în decembrie 2021 FOTO Shutterstock
Multe dintre ciclurile planetare care ne vor afecta în 2022 vor începe în decembrie 2021 FOTO Shutterstock

Săptămânile acestea suntem influenţaţi în mod pozitiv de planete, dar eclipsa totală de Soare din Săgetător, care va avea lor pe data de 4 decembrie 2021 va avea efectul unei explozii asupra noastră. Eclipsele aduc revelaţii, precum şi sfârşituri, care lasă loc de începuturi noi, benefice. Eclipsa din semnul Săgetătorului forţează închiderea unui capitol şi începerea altuia.

Multe dintre ciclurile planetare care ne vor afecta în 2022 vor începe chiar cu luna decembrie. În prima săptămână, vei avea un sentiment de anticipare al Eclipsei de Soare din 4 decembrie şi Luna nouă din 3 decembrie aduc un nou început, dar şi sfârşitul unei situaţii care a început în acest an. Pe lângă Soare, Mercur, Marte şi asteroidul Vesta vor vizita casa semnului Săgetător.

Unul dintre cele mai optimiste şi festive semne, Săgetătorul este obligat să ne infuzeze un sentiment de speranţă pentru viitor. Ne va fi mult mai uşor dacă am fi deschişi către provocări şi opţiuni noi. Totul începe cu o alegere. Să fim pozitivi şi să credem că alegerile noastre vor fi bune!

Berbec

Circumstanţele externe te vor obliga să părăseşti zona de confort. Având în vedere acest lucru, este de aşteptat o creştere a anxietăţii şi a nemulţumirii faţă de sine şi de ceilalţi. Pentru a trece cu bine peste perioada dificilă, strânge-ţi puterile şi transform¬ă-te în iniţiatorul unor evenimente care vor contribui la extinderea orizontului tău. Profită de momentul în care universul te împinge să încerci ceva nou. Perioada este bună şi pentru călătorii. Încearcă să-ţi schimbi rutina.

Citeşte aici horoscopul pentru următoarele două săptămâni pentru fiecare zodie în parte.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările