Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Horoscop bilunar: Mercur şi Venus, retrograde. Urcăm în rollercoaster-ul surprizelor şi emoţiilor

1
7 Jan 2022 12:44:45
Autor: Click! pentru femei
În luna ianuarie dăm testare la „materiile‟:
iubire şi finanţe @shutterstock
În luna ianuarie dăm testare la „materiile‟: iubire şi finanţe @shutterstock

Anul 2022 a debutat într-o atmosferă paşnică şi optimistă. Însă planurile mari nu par să primească prea uşor undă verde din partea astrelor. Se apropie mişcarea retrogradă a planetei Mercur, planeta comunicării, tranzacţiilor şi negocierilor, care se suprapune cu Venus retrograd, planeta iubirii şi a banilor. Ce ne aşteaptă, de fapt, în următoarele două săptămâni: 7-20 ianuarie 2022?

Previziunile astrologice pentru acest an sunt încurajatoare, dar înainte să ne bucurăm de succes, suntem testaţi pe toate planurile, în mod special pe plan financiar şi pe plan amoros. Încă de pe 19 decembrie 2021, Venus retrograd ne influenţează modul în care socializăm unii cu alţii, ne schimbă relaţii şi ne ajută să evoluăm, fie că vrem, fie că nu, iar această tendinţă continuă până pe 29 ianuarie. Când Soarele se întâlneşte cu Venus, pe 8 ianuarie, schimbările şi deciziile pe care le luăm în relaţii încep să capete contur şi se iau decizii pe termen lung.

Începând cu 14 ianuarie, Mercur porneşte în mişcarea sa retrogradă (unul dintre evenimentele astrologice importante din 2022), iar aceasta reprezintă o adevărată problemă, pentru că se suprapune cu Venus retrograd, iar efectele adverse se vor resimţi din plin. Universul ne invită la la introspecţie, la resetare intensă şi avem ocazia să ne punem ordine în lucruri, să facem ordine în acte şi în casă. Toate acestea fac parte din pregătirile pentru decolare în aventura celor 12 ani maeştri, primul dintre ei fiind anul 2022. Începând cu 17 ianuarie, odată cu Luna plină din zodia Rac, urcăm în roller coaster-ul suprizelor şi emoţiilor descătuşate.

Citeşte aici continuarea.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

kitty kat
7.01.2022, 17:00:23

"Anul 2002 a debutat într-o atmosferă paşnică şi optimistă", asa incepe articolul...atat de profesionist cå nici måcar nu se semneazå careva. Alooo cine a pornit masina timpului de se aflå in 2002 azi?

Modifică Setările