Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Horoscop bilunar. Veşti bune la orizont în dragoste şi sectorul profesional!

2
21 Jan 2022 15:08:51
Autor: Click! pentru femei
Previziunile astrale pentru perioada 21 ianuarie – 3 februarie 2022 @shutterstock
Previziunile astrale pentru perioada 21 ianuarie – 3 februarie 2022 @shutterstock

Sezonul Vărsătorului, care a debutat la 19 ianuarie, pune presiune pe noi şi ne stimulează să activăm spiritul rebel din noi. În relaţiile sociale, tindem să ne apărăm cu înverşunare principiile, valorile, iar în sectorul profesional, cerem cu îndrăzneală drepturile. Cu toţii acţionăm şi ne implicăm voit sau inconştient la schimbarea anunţată de evenimentele astrologice.

În ultima decadă a lunii ianuarie, verifică poziţia scaunului, oglinda şi centura, pentru că urmează să accelerezi. Chiar de la începutul lunii februarie, vom simţi că nu avem suficient timp să facem tot ce ne dorim. S-au strâns multe idei geniale, planuri care se vor puse în aplicare, cunoştinţe şi abilităţi, iar acum contextul astral dă undă verde la îndeplinirea lor. Începând cu luni, 24 ianuarie, când Marte, planeta conflictului şi acţiunii traversează zodia Capricorn, cei care se simt neîndreptăţiţi la serviciu prind curaj să îşi ceară drepturile sau să încheie colaborări neproductive. Iar dacă locul de muncă este împlinitor, energia lui Marte va potenţa activitatea profesională şi va aduce rezultate neaşteptate.  După încheierea mişcării retrograde a planetei Venus, sâmbătă, 29 ianuarie, ne putem aştepta cu toţii la veşti bune în dragoste, la reconcilieri, la împărtăşiri de sentimente şi la jurăminte de iubire.

Citeşte aici previziunile astrale pentru următoarele două săptămâni.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Lucian Leonte
21.01.2022, 19:38:07

Daca esti atit de priceput spune-mi si mie cum imi va merge cu dragostea ìn perioada urmatoare si ìn ce zodie este nevastamea. Mai cistigati niste bani cu aburerile voastre! Si tot asa.

Amdo Odma
22.01.2022, 03:23:56

Cand te gandesti ca sunt destui care cred in inselatoriile cu horoscop, astrologie, numerologie...

-12 (12 voturi)
Modifică Setările