Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Horoscop bilunar. Ce nativi au mult noroc la bani şi cine trebuie să stea cu ochii pe puşculiţă

0
15 May 2021 09:24:23
Autor: Click! pentru femei
Planurile financiare încep să se concretizeze FOTO Shutterstock
Planurile financiare încep să se concretizeze FOTO Shutterstock

Ce îţi doreşti în lunile următoare? Din data 13 mai, când planeta norocoasă Jupiter a intrat în Peşti, visele au început să se se concretizează. Astrologii spun că acesta este un tranzit care aduce prosperitate. Toată lumea a trecut prin multe în ultimul an şi s-ar putea să fim sceptici la veştile bune, însă ele încep să apară.

Odată cu relaxarea măsurilor sanitare, este firesc să te simţi nesigur cu privire la ce înseamnă cu adevărat confortul pentru tine sau în legătură cu socializarea. Trebuie să ştii că sezonul Gemenilor, recunoscuţi pentru cât sunt de verbali şi de prietenoşi, începe joi, 20 mai.

Pe de altă parte, Saturn intră în mişcare retrogradă de duminică, 23 mai, până duminică, 10 octombrie, perioadă când se recomandă să lucrezi la stabilirea unor limite sănătoase în viaţă. Acestă mişcare retrogradă se referă la echilibrul dintre confort interior şi lumea exterioară. Spre finalul intervalului, sunt şanse să apară oportunităţi interesante.

Luna plină ajunge în Săgetător pe 26 mai şi aduce o eclipsă lunară totală, cathartică. Mai precis, ceva se apropie de sfârşit şi orice lăsăm în urmă nu trebui plâns, regretat, pentru că era oricum gata să se consume şi lase loc la nou.

Berbec

Traversaţi energii care susţin unele sectoare de viaţă şi altele care vă oferă provocări, din care veţi avea lecţii de învăţat. Iar ca să le abordaţi temeinic şi constructiv, aveţi nevoie inclusiv de retragere, meditaţie, relaxare şi odihnă, eventual lucru în izolare sau la proiecte ascunse de ochii curioşilor. O stare psihoenergetică instabilă nu va împiedica să vă demonstraţi calităţile în afaceri, căci veţi avea un entuziasm creativ care ajută.

Citeşte aici horoscopul pentru perioada 14-27 mai pentru fiecare zodie în parte. 

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările