Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Horoscop: Cum este influenţat caracterul tău în funcţie de zodia în care te-ai născut

0
14 Jul 2020 10:32:43
Autor: Click! pentru femei
Unele trăsături de caracter au legătură şi cu zodiile. Foto: Shutterstock
Unele trăsături de caracter au legătură şi cu zodiile. Foto: Shutterstock

Te-ai născut vara sau toamna? Pare greu de crezut pentru sceptici, dar, în linii mari, cei născuţi într-o perioadă asemănătoare a anului au trăsături de caracter comune.

Găseşti explicaţii pentru fiecare semn astral. Dacă te numeri printre cei care stau în dubiu, verifică şi tu în cele de mai jos dacă ţi se potriveşte caracterizarea făcută nativilor zodiei tale! Conform acestui horoscop special, uni dintre nativi sunt atraşi de politică, alţii nu intră în afaceri, dacă acestea nu prezintă un dram de pericol. Sunt şi acei nativi care preferă să nu îşi facă mulţi prieteni adevăraţi. Ţi-am stârnit curiozitatea?
 
Berbec
Eşti curajoasă, dificultăţile nu te sperie, dar eşti şi nerăbdătoare, impulsivă, irascibilă. Dacă nu poţi depăşi un obstacol, găseşti o cale să-l ocoleşti. Nu se ştie din ce motiv, riscul exercită o fascinaţie stranie asupra ta. Orice afacere care nu are un dram de pericol nu prezintă prea mare interes pentru tine. Eşti destul de susceptibilă, ceea ce face să intri în conflicte uneori.
 
Taur
Tu eşti convinsă de un lucru: omul se naşte pentru a lucra şi numai aşa se realizează. Lipsa de activitate este stresantă pentru tine, de aceea nu tolerezi perioadele de boală şi de convalescenţă. Eşti autoritară, îţi place să comanzi celorlalţi sau măcar să te asiguri că-ţi urmează sfaturile. Iubeşti independenţa şi preferi să lucrezi pe cont propriu. În consecinţă, când este posibil, alegi profesii liberale. Familia ocupă un loc important în viaţa ta, însă îţi manifeşti rar tandreţea.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii