Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Horoscop pentru perioada 22 - 28 mai: zodiile care au probleme financiare şi în dragoste

0
22 May 2020 09:26:08
Autor: Redacţia Adevărul

Horoscopul pentru perioada 22-28 mai, realizat de astrologul Lorina. Gemenii trec printr-o perioadă tensionată în relaţia de cuplu, Săgetătorii au o perioadă bună în plan profesional, bucurându-se de beneficii băneşti, iar Scorpionii şi Taurii au probleme cu banii.

BERBEC

Relaţiile devin din ce în ce mai superficiale. Asta şi pentru că mare parte din interacţiuni vor fi în cadrul unor întâlniri cu superiori sau colaboratori, aşa că veţi fi mai protocolari. Partenerul se va simţi neglijat şi va fi nevoie să găsiţi o cale de a compensa lipsa sau reducerea timpului petrecut împreună. E mai bine să o faceţi din proprie iniţiativă, să nu aşteptaţi să se ajungă la reproşuri sau certuri. Luaţi în calcul să organizaţi o excursie doar pentru voi doi la sfârşit de săptămână. În ceea ce priveşte sectorul financiar, vor exista fluctuaţii. Ar fi bine, aşadar, să acţionaţi pentru a vă asigura un venit sporit în viitor, să vă specializaţi şi să vă implicaţi mai mult pe plan profesional. Pe de altă parte, vor apărea cheltuieli neaşteptate. Cu toate acestea, perioada următoare se dovedeşte a fi una de învăţare, de schimbare a unor principii sau viziuni legate în principal de activitatea profesională.
 

Dragoste- 2

Sănătate- 2

Bani- 2

TAUR 
 
Apar cheltuieli neprevăzute. Pot fi legate de cămin sau de starea de sănătate a unuia dintre părinţi, cert e că veţi umbla la contul de economii. Comunicarea vă ajută într-o mică măsură, nu prea aveţi chef sau timp de dat explicaţii privind modul în care aţi gestionat banii. La locul de muncă, lucrurile se precipită şi va fi nevoie să faceţi modificări de ultim moment sau să adaptaţi rapoarte şi prezentări în funcţie de cerinţe şi persoane. E important să nu vă daţi voie să ajungeţi la extenuare, să acordaţi atenţie alimentaţiei şi să nu uitaţi că sunteţi o singură persoană, care nu le poate face pe toate simultan. Planul financiar devine o sursă de stres, vă dă peste cap şi unele dintre obiectivele pe termen scurt. Vi se cere o foarte bună organizare a timpului. Din cauza oboselii, puteţi uita anumite întâlniri deja programate şi imaginea voastră poate să aibă de suferit.
 

Dragoste- 2

Sănătate- 1

Bani- 1

GEMENI         
 
Vi se cere să demonstraţi răbdare, afecţiune, fără să aveţi parte de prea multă reciprocitate. Relaţia de cuplu e tensionată, e nevoie să abordaţi cu înţelegere discuţiile. Vi se pot reproşa lucruri mărunte sau unele care vă iau complet prin surprindere. Reacţia trebuie controlată, discuţia nu trebuie să o ia razna sau să se ajungă la jigniri care sunt greu de vindecat ulterior. Veştile bune vin din sectorul muncii, unde încep să apară rezultatele eforturilor depuse, vi se pot propune noi parteneriate profitabile în viitor. Rămâneţi ferm în punctul de vedere, dar faceţi ajustări la modul de prezentare. Dacă vă explicaţi cu calm poziţia, celălalt va reacţiona cu mai mult aplomb şi se poate ajunge la un numitor comun. Însă puteţi răbufni la interior, autocontrolul devenind la un moment dat o sursă de stres şi anxietate. Evitaţi aceste neplăceri, găsiţi metode de a vă elibera de frustrări.  
 

Dragoste- 2

Sănătate- 1

Bani- 2

RAC
 
Continuaţi să fiţi implicat într-un proiect profesional de anvergură, care vă ocupă majoritatea timpului. Pentru asta, veţi colabora cu diverşi specialişti şi cu persoane cu diferite niveluri de autoritate. Aşadar, trebuie să comunicaţi, să reţineţi multe informaţii şi date personale. Acumularea informaţiilor, găsirea de soluţii optime pentru fiecare dintre cei implicaţi, totul în timp ce ţineţi cont de bugetul pus la dispoziţie, trebuie să devină o obişnuinţă. Această distribuire a responsabilităţii şi-a dovedit utilitatea de-a lungul timpului, stăpâniţi mecanismul, dar acum veţi fi obosiţi de acest amalgam de cunoştinţe noi, de date, de planificatoare şi de liste cu sarcini pe care trebuie să le faceţi. Este indicat să solicitaţi sprijinul familiei şi să le explicaţi că este un moment important, cu miză destul de ridicată. Aveţi grijă să nu împărtăşiţi planurile voastre şi unor persoane nepotrivite, care vă pot crea probleme.
 

Dragoste- 2

Sănătate- 2

Bani- 1

LEU 
 
În această perioadă, vă trec prin minte numeroase gânduri. Bănuiţi chiar că sunt colegi sau firme care vor să demareze proiecte similare cu produsele de top ale firmei voastre sau să vă facă concurenţă directă la locul de muncă. Vă gândiţi şi la un eventual sabotaj, dar este indicat să nu intraţi în detalii faţă de nimeni până când nu aveţi dovezi concrete sau mai solide decât intuiţia. Veştile bune vin de la starea de sănătate: dacă aţi făcut analize, acum primiţi rezultate liniştitoare. Dacă vreţi să luaţi unele măsuri, vă puteţi ajuta dacă renunţaţi la ţigări sau măcar să le reduceţi şi încercaţi să faceţi faţă rulajului mintal prin activităţi de deconectare mai sănătoase, cum ar fi alergarea în parc sau adoptarea unei diete mai controlate. Fluxul financiar viitor vă îngrijorează, vă aşteptaţi la ore suplimentare de muncă şi constataţi că nici nu prea aveţi cum să mai puneţi bază pe colaborarea cu alţi colegi.
 

Dragoste- 2

Sănătate- 2

Bani- 2

FECIOARĂ
 
Fiţi pregătiţi să vă faceţi cunoştinţe noi, să socializaţi mai mult şi să vă daţi voie să fiţi cât mai naturali. Nu apelaţi la artificii sau la minciuni de convenienţă. Vă sunt favorabile activităţile de comerţ, afacerile legate de imobiliare, dar e necesar să vă duceţi către ceilalţi. Oportunităţile se vor ivi prin socializare şi prin comunicare, nu neapărat prin căile oficiale. Proiectele de care aflaţi sunt destul de ambiţioase şi vă pot copleşi iniţial. Este indicat să nu daţi răspunsurile finale pe loc, să nu faceţi promisiuni, ci doar să fiţi destul de carismatic încât să vă arătaţi clar interesul, dar şi să obţineţi mai mult timp de gândire. Analizaţi ce ar presupune oferta respectivă din punctul de vedere al salariului şi bonificaţiilor, al relaţiilor de muncă, al responsabilităţilor care vi se încredinţează. Folosiţi-vă şi de ideile membrilor familiei cu care vă puteţi consulta liber, fără a vă teme că vor fi invidioşi pe succesul vostru.
 

Dragoste- 1

Sănătate- 2

Bani- 1

BALANŢĂ
 
Dacă vi se iveşte şansa unor ieşiri neprevăzute, la care sunteţi invitat de persoane al căror respect vă doriţi să-l câştigaţi, sunteţi sfătuiţi să nu refuzaţi. Majoritatea activităţilor vor funcţiona în baza inerţiei şi aveţi ocazia şi energia necesară să vă ocupaţi, printre rânduri, şi de sarcinile mereu lăsate la urmă. Ascultaţi sfaturile partenerului legate de sănătate, căci puteţi să vă stresaţi prea mult, fiind copleşiţi de dorinţa de a realiza cât mai multe dintre ideile şi responsabilităţile pe care le aveţi. Vi se întorc bani din datorii, dar care trebuie gestionaţi şi cheltuiţi pe lucruri pentru a spori starea de bine de acasă sau de la locul unde petreceţi cel mai mult timp împreună cu partenerul. La fel de apreciate de cei dragi sunt investiţiile în formă de excursii în aer liber, experienţe inedite sau în cursuri de specializare pe subiecte care vă interesează. 
 

Dragoste- 2

Sănătate- 3

Bani- 2

SCORPION
 
Partenerul sau un asociat vă poate reproşa dacă scoateţi bani din buzunar pe fond emoţional. Este mai bine să aveţi argumente că măcar acum aţi făcut sau faceţi eforturi să reduceţi proporţia acestora. Stabiliţi-vă plafoane bugetare, faceţi noi modele de liste, încercaţi să vă fixaţi o sumă în care să vă încadraţi pentru partea de bani daţi pe nevoile zilnice. Este important sprijinul primit de la prietenii pe care îi puteţi solicita să vă ofere măcar sugestii mai ieftine de petrecere a timpului liber sau chiar să vă ajute cu sfaturi de economisire din experienţa proprie. Ascultaţi, adaptaţi şi introduceţi încet-încet câteva dintre idei în programul personal. Ideea de bază este, de fapt, să învăţaţi să economisiţi şi să fiţi ceva mai restrictiv la pungă, fără a renunţa la prea multe dintre plăcerile voastre sau la hobby-urile recent descoperite. 
 

Dragoste- 1

Sănătate- 2

Bani- 1

SĂGETĂTOR
 
În această perioadă, viaţa sentimentală se va bucura de structură, aveţi senzaţia că lucrurile se aşază şi ştiţi cum staţi, la ce să vă aşteptaţi în ceea ce priveşte comportamentul apropiaţilor şi pe ce calităţi ale celor dragi să vă bazaţi. Veşti bune par să vină şi din zona profesională, unde imaginea de persoană serioasă şi asumată pe care o au superiorii vă aduce beneficii băneşti. Vă puteţi face planuri pentru ieşiri, planificaţi câteva întâlniri plăcute, în care să sărbătoriţi reuşitele personale şi să vă puneţi la curent cu ultimele evenimente din viaţa anturajului pe care l-aţi neglijat oarecum în ultima perioadă. Totuşi, acum rămâne important echilibrul între viaţa privată, relaţia cu partenerul de viaţă şi grupul larg de prieteni. Menţineţi conversaţiile la un nivel relaxat. Chiar dacă trebuie să vă contraziceţi cu cineva sau să vă impuneţi părerea, faceţi-o calm. 
 

Dragoste- 2

Sănătate- 2

Bani- 2

CAPRICORN
 
Sunt unele aspecte ale vieţii pe care le vreţi schimbate. Gândiţi la scară mare, îndrăzniţi şi vedeţi peste limitele impuse de societate. Fiţi corect, admiteţi propriile limite şi îndrăzniţi să vă îndepliniţi un vis mai vechi sau măcar să faceţi primul pas către acesta. Cu cât va fi decizia mai originală, cu atât mai mult succes veţi avea. Vă puteţi interesa şi de un eventual credit pentru a avea o bază de finanţare a planului conceput acum. În aceeaşi notă, există şi posibilitatea să luaţi în calcul extinderea spaţiului locativ actual. Aveţi noroc că vă bucuraţi de sprijin emoţional şi probabil şi de susţinere financiară din partea celor dragi. Aceştia au încredere în voi şi sunt dispuşi să vă aducă dovezi concrete în acest sens. Este o perioadă de progres şi de conştientizare a faptului că nu sunteţi singur, că indiferent de ce decizie luaţi, familia şi prietenii vă stau întotdeauna alături şi vă ajută să ajungeţi unde doriţi. 
 

Dragoste- 3

Sănătate- 2

Bani- 2

VĂRSĂTOR
 
Totul vă motivează şi vă oferă susţinere să vă asumaţi responsabilităţi şi să planificaţi activităţi cu partenerul sau chiar deplasări pe care le-aţi amânat. Cheltuielile planificate au rezultate imediate, dar e important să fiţi cu ochii pe finanţele care sunt la comun. Banii celuilalt devin subiect de discuţie, vă puteţi trezi în controverse delicate, pentru că apar suspiciuni din senin, care vă iau pe nepregătite. E bine să aveţi acoperire pentru cheltuielile făcute şi să verificaţi imediat orice afirmaţie din partea asociaţilor. Luaţi în calcul şi unele încheieri de colaborare şi priviţi partea bună: au fost parteneriate care fac loc unor noi începuturi, unor noi relaţii în care aveţi avantajul experienţei anterioare, care vă dă informaţii şi vă face să ştiţi ce să cereţi şi cum să puneţi problema. Cuvintele cheie rămân în continuare „transformare“ şi „evoluţie“, cu adaptarea principiilor din mers.
 

Dragoste- 1

Sănătate- 2

Bani- 2

PEŞTI
 
Vă ia prin surprindere dorinţa de a petrece mai mult timp acasă, de a face ordine şi de a repara acele lucruri stricate pe care le-aţi tot amânat. Nu mai aveţi tendinţa de a modifica, ci de a prezerva, de a vă consulta cu familia şi de a face planuri comune pentru îmbunătăţirea traiului comun. Nu vă mai faceţi griji pentru exterior, simţiţi că aveţi un punct de sprijin solid şi nu vă mai stresează aşa mult influenţa din afară. Puteţi fi creativ şi în rutina personală, să găsiţi metode mai amuzante de a face mişcare, poate chiar alături de cei dragi. Comunicarea este mult mai importantă şi sunteţi jovial, volubil, adaptabil, o companie plăcută, care acum conştientizează că prinde mai multe muşte cu miere decât cu oţet. Profitaţi de această stare şi nu ezitaţi să vă sfătuiţi cu cei dragi. Organizarea unor evenimente restrânse, de familie, poate fi ocazia necesară de a vă reconecta cu ei.

Dragoste- 2

Sănătate- 2

Bani- 2

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările