Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Horoscop săptămânal 10-16 mai: Deşi vor avea mai multe oportunităţi, Gemenii trebuie să ştie că nu e cea mai fastă perioadă pentru ce vor să întreprindă

0
8 May 2021 11:40:39
Autor: Liviu Stănculescu
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Horoscopul săptămânii 10-16 mai 2021  vine cu previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti. Horoscopul săptămânal pentru 10-16 mai 2021 îţi spune când vei avea succes în carieră, ce te aşteaptă din punct de vedere al dragostei, cum vei sta cu banii , dar şi cu sănătatea.

Horoscop săptămânal Berbec: 10-16 mai 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Vă aşteaptă o perioadă cu energii care susţin unele sectoare de viaţă şi cu altele care vă oferă provocări din care veţi avea lecţii de învăţat. Iar ca să le abordaţi temeinic şi constructiv, aveţi nevoie inclusiv de retragere, meditaţie, relaxare şi odihnă, eventual lucru în izolare sau la proiecte ascunse de ochii curioşilor. O stare psihoenergetică instabilă nu va împiedica să vă demonstraţi calităţile în afaceri, căci veţi avea un  entuziasm creativ care ajută. De aceea, vă recomand să fiţi mai dinamici în problemele profesionale, dar să  nu credeţi că noi contracte vor fi profitabile şi noile proiecte vă vor aştepta. Arătaţi imaginaţie, curiozitate şi o abordare originală a muncii pentru lucrurile deja pornite, cu ceva zile de concediu presărate din când în când.

Sectorul financiar devine activ şi cere dinamism, negocieri, mişcare, documente, bună comunicare, căutare de oameni potriviţi.

Horoscop săptămânal Taur: 10-16 mai 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Soarele e susţinut de Venus până pe 9 şi de Uranus încă mult timp. Această energie amestecată va  îmbunăţi strălucirea personală, carisma, magnetismul, aşa încât sigur nu veţi trece neobservaţi! Este timpul să schimbaţi ceva, să deveniţi eleganţi şi să vă reîmprospătaţi garderoba. Transformarea vă va aduce beneficii vieţii personale, mulţi se vor implica într- o relaţie, întâlnirile vor fi în prim plan, ducând la o legătură serioasă în viitorul apropiat.

Pentru cei aflaţi deja în cuplu, înţelegerea va fi reciprocă, completă şi plină de afecţiune. Oamenii cu familie vor câştiga încredere în viitor, dar nu fără sprijinul unui soţ. Dacă s-ar ivi dezacroduri, veţi avea vina voastră, veţi porni dispute influenţaţi de emoţii ori de lăcomie. În relaţiile strânse, ar trebui să fiţi flexibili,să ponderaţi egoismul. Schimbările de dispoziţie pot afecta negativ relaţiile, iar iritabilitatea şi impulsivitatea  nu a adus beneficiu  nimănui.  Nu reglaţi artificial situaţiile, ci ascultaţi-vă intuiţia.

Horoscop săptămânal Gemeni: 10-16 mai 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Interesul pentru afaceri şi comunicare poate dispărea şi probabil că veţi adopta o atitudine de aşteptare şi de contemplare a ceea ce se petrece în jur, eventual  pentru a analiza situaţii importante. Nu e multă stabilitate la voi acolo şi cred că veţi pune sub semul întrebării nişte decizii pe care le-aţi luat în trecut. Dar dacă au fost bune, posibil să inceapă să-şi arate roadele. Bine-ar fi să vă ocupaţi de stabilirea contactelor de afaceri personale, de efectuarea lucrărilor de construcţii, reparaţii şi îmbunătăţirea microclimatului de acasă. Mulţi vor simţi inspiraţie, creativitate, deschidere şi dorinţă de a face schimb de idei şi informaţii. Aceasta este o perioadă favorabilă şi pentru organizarea de întâlniri importante,  evenimente, pentru participarea la proiecte colective, pentru finalizarea altora vechi.

În ciuda oportunităţilor, aceasta nu este perioada cea mai potrivită pentru orice veţi dori să întreprindeţi.

Citeşte horoscopul săptămânal complet pentru 10-16 mai pe Click.ro

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările