Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Horoscop săptămânal 14 - 20 iunie 2021. Racii vor fi mai sensibili la critici şi bârfe

0
12 Jun 2021 11:30:47
Autor: Liviu Stănculescu
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Horoscopul săptămânii 14-20 iunie 2021 vine cu previziuni astrale complete pentru nativii fiecărei zodii. Horoscopul săptămânal pentru 14 - 20 iunie 2021 vă spune dacă veţi avea succes în carieră, le ce să vă aşteptaţi din punct de vedere al sănătăţii, ce se întâmplă din punct de vedere financiar, dar şi cum staţi cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Berbec ar putea schimba locul de muncă.

Horoscop săptămânal Berbec: 14-20 iunie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Este posibil să decideţi să schimbaţi locul de muncă. Nu vă leneviţi atunci, ci mergeţi la interviuri, completaţi documentele care vă vor ajuta să reuşiţi în domeniul profesional! Acordaţi atenţie găsirii informaţiilor importante pentru auto-dezvoltare. Poate chiar s-ar putea să vă simţiţi gata să vă mutaţi într-un alt oraş. Acest lucru se poate face în siguranţă, dar fiţi pregătiţi să vă confruntaţi cu o serie de probleme asociate cu mutarea. Cea mai mare parte a energiei va fi cheltuită pe găsirea unei locuinţe optime.

Posibil ca veştile de la drum nu sunt prea plăcute, iar ele pot fi legate de relaţia cu unul din părinţi sau cu un membru al familiei. Astfel de situaţii vă irită şi va trebui să vă calmaţi.

Eclipsa de Soare vă va da puterea de a procesa o sumedenie de informaţii, de a ţine întâlniri importante, negocieri şi colaborări. Puteţi obţine succes, dar trebuie să aveţi răbdare şi să învăţaţi să folosiţi priceperea ca să reacţionaţi rapid la circumstanţe neaşteptate.

Horoscop săptămânal Taur: 14-20 iunie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Perioada e una în care puteţi înainta, puteţi rezolva lucruri, afaceri, puteţi stabili întâlniri importante sau face tranzacţii financiare. Tot acum, veţi avea ocazia să creaţi o bază bună pentru viitor, să negociaţi, să picaţi cu alţii de acord asupra problemelor importante, să faceţi planuri strategice şi să stabilizaţi situaţia la locul de muncă. Sarcinile şi obiectivele comune, interesul pentru activităţile colective pot fi suficient de semnificative pentru carieră, dar dorinţa de a atrage totul la voi, de a arăta individualismul şi egoismul ar provoca rezistenţă şi nemulţumirea altora. Trebuie să acţionaţi prudent, să evitaţi conflicte, dispute, precum şi în tranzacţii sau proiecte dubioase.

Sunt posibile pierderi financiare, achiziţii nereuşite şi daune materiale. Va trebui să vă împărţiţi între muncă şi casă, acolo unde pot apărea probleme şi dificultăţi. Nu este de dorit să vă lansaţi în tranzacţii cu bunuri imobiliare, nici să faceţi împrumuturi garantate cu bunuri imobiliare, deoarece riscul este foarte mare. Acesta este şi perioadă nefavorabilă pentru călătorii, în special în străinătate.

Horoscop săptămânal Gemeni: 14-20 iunie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Va trebui să acţionaţi constant, dar în acelaşi timp să învăţaţi să vă economisiţi energia. Totul va începe cu paşi mici, cu idei proaspete interesante, călătorii bruşte, noi locuri de muncă, noi colegi, obiective neobişnuite. Nu va fi timp să vă relaxaţi, dar totuşi trebuie să o faceţi periodic. Faptul că veţi dori să fiţi primii care să aveţi dreptul la replică sau la iniţiative, o să deranjeze pe ceilalţi şi se pot ivi conflicte. Simţul comun, caracterul practic, capacitatea de a pătrunde profund în esenţa a ceea ce se întâmplă şi de a găsi o ieşire în cele mai dificile şi confuze situaţii, vă vor ajuta să depăşiţi orice obstacole, precum şi să sugeraţi altora o linie corectă de comportament . Astfel, cu precădere până pe 13, este o perioadă favorabilă pentru organizarea de întâlniri importante, pentru încheierea de contracte, pentru găsirea de sponsori ori recrutarea angajaţilor. Puteţi efectua cu succes tranzacţii financiare, puteţi face achiziţii şi vânzări ori să găsiţi proiecte profitabile. Plus că vi se vor face cadouri, veţi fi ajutaţi cu finanţele.

Horoscop săptămânal Rac: 14-20 iunie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Nu va fi o perioadă uşoară, deşi în prima jumătate de săptămână veţi fi susţinuţi astral, cel puţin profesional. Cariera va continua schimbările pozitive care au început probabil de la sfârşitul lunii mai şi se vor ivi noi idei, sugestii şi conexiuni.

Ca stare de spirit, veţi dori mai curând o analiză a trecutului şi prezentului, veţi dori să vă înţelegeţi propriile sentimente, să aflaţi care este scopul şi misiunea-n viaţa asta. Ceea ce se întâmplă în lume, ceea ce nu vă priveşte în mod direct, se va estompa în fundal şi veţi deveni doar observatori. O stare de visare v-ar putea cuprinde, dar e esenţial să nu rămâneţi mult timp în ea pentru că vă vulnerabilizează. Veţi fi sensibili la critici, bârfe şi nu veţi răspunde în mod adecvat la ceea ce se întâmplă. Va exista tendinţa de a exagera pericolul, de a ceda sentimentelor, temerilor, lucruri care vă vor împiedica să construiţi o linie corectă de comportament. Această perioadă ar fi mai potrivită pentru vacanţă,  creativitate individuală şi odihnă sau preocupare de afacerile personale şi cam atât. Trebuie să fiţi extrem de reţinuţi în declaraţii, idei, gânduri, deoarece ele pot fi interpretate greşit de ceilalţi.

Citeşte pe click.ro horoscopul săptămânal complet pentru periaoda 14 - 20 iunie 2021

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările