Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Horoscop săptămânal 19-25 aprilie 2021: Racii vor mai multă libertate în cuplu, Taurii trebuie să fie cu ochii în patru

0
18 Apr 2021 19:33:20
Autor: George-Andrei Cristescu
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Horoscopul săptămânal pentru perioada 19-25 aprilie 2021 îţi aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti. Horoscopul săptămânal pentru 19-25 aprilie 2021 îţi spune dacă vei avea succes în carieră, ce te aşteaptă din punct de vedere al sănătăţii, cât de bine vei sta cu banii, dar şi cu dragostea.

Horoscop săptămânal Berbec: 19-25 aprilie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Săptămâna necesită o perioadă de comportament conştient, deoarece graba în acest moment poate duce la pierderi serioase. Veţi fi tentaţi să ascundeţi motivele şi dorinţele voastre adevărate, ceea ce poate duce la situaţii ambigue şi la o alegere dificilă. Va trebui să fiţi pregătiţi ca anumite cuvinte, anumite acţiuni neaşteptate să vă distrugă poziţia obţinută - poate o schimbare  a profesiei, poate a statutului social. Nu este exclus ca legăturile de afaceri, contactele de lucru sau relaţiile maritale să se rupă din cauza diferenţelor de vedere, de idei, de teorii asupra unor subiecte sau chiar de existenţa unor legături secrete. Vă recomand să nu distrugeţi ceea ce aţi realizat, ci să vă schimbaţi viaţa în bine, introducând ceva nou, atât în relaţiile personale, cât şi în afacerile profesionale. Deschideţi bine ochii, în special în zilele de 16 şi 21!
 

Horoscop săptămânal Taur: 19-25 aprilie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Probabilitatea de eşecuri şi erori electronice va creşte datorită unei decizii rapide sau a unei neglijenţe. Încercaţi să evitaţi zborul cu avionul în această perioadă. De asemenea aparatele electrice ar putea reprezenta un pericol, aşadar, luaţi măsuri de precauţie atunci când lucraţi cu ele.
 
Va trebui să faceţi o alegere, probabil legată de probleme morale şi etice sau poate de bani.
 
În familie, autoritatea voastră, exigenţa, intoleranţa, cerinţele excesive asupra copilului sau asupra partenerului pot provoca certuri, conflicte şi chiar ruperea relaţiilor. Amintiţi-vă de o alegorie simplă, dar luminată: dragostea este ca o floare capricioasă de care trebuie să aveţi grijă. Încercaţi, de dragul relaţiilor armonioase şi frumoase, să faceţi un efort pentru că la final, o să vă simţiţi o persoană fericită. Construiţi-vă povestea de dragoste!
 
Cât despre copii, problemele cu educaţia nu vor fi uşoare. Acordaţi atenţie faptului că,în anumite momente, copilul poate fi mai înţelept decât dumneavoastră pentru că,din cauza vârstei, el nu vede cu ochii situaţiile şi lucrurile,ci cu inima.
 

Horoscop săptămânal Gemeni: 19-25 aprilie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Orice activitate asociată cu energia electrică ar putea deveni un potenţial pericol. De asemenea şi activităţile legate de lansarea de artificii, utilizarea oricăror aparate care nu corespund sau au defecte, orice  joc cu obiecte ascuţite ori arme, cu foc, orice plimbare în timpul unei furtuni sau exagerare cu vicii. Vă sfătuiesc să luaţi măsuri de precauţie şi să aveţi mare grijă inclusiv de copii. Şi relaţiile pot fi tensionate, acelea cu un tânăr sau cu un iubit. Multe depind de atenţia şi vigilenţa voastră.
 
Potenţialul energetic este scăzut, iar o atmosferă nervoasă şi agitată ar putea afecta starea de spirit şi sănătatea. Pentru a le repara pe ambele, ieşiţi mai des la plimbare în natură. Obosiţi rapid şi sunt necesare ore libere de somn şi odihnă. Faceţi programul cotidian în aşa fel încât să încercaţi să introduceţi pauze în programul zilnic, nu doar la sfârşit de săptămână. Acum este important pentru sănătatea voastră.
 
Citeşte continuarea pe click.ro

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările