Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Horoscop săptămânal 24-30 ianuarie 2022: Urmează o perioadă spectaculoasă pentru unii Capricorni

1
22 Jan 2022 11:04:45
Autor: George-Andrei Cristescu
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Horoscopul săptămânal pentru perioada 24-30 ianuarie 2022 îţi aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti.

Horoscopul săptămânal pentru 24-30 ianuarie 2022 îţi spune dacă vei avea succes în carieră, ce te aşteaptă din punct de vedere al sănătăţii, cât de bine vei sta cu banii, dar şi cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii din zodia Capricorn vor avea parte de schimbări şi reflectări în plan sufletesc.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Berbec: 24-30 IANUARIE

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Senzaţia de blocaj este alungată sau mult diminuată. Planul relaţional este un domeniu care vă motivează să socializaţi mult mai mult dar acum vă simţiţi înţeleşi şi respectaţi. Apar subiecte care vă atrag, conversaţii cu care sunteţi confortabil şi oameni faţă de care aveţi respect pentru realizările lor intelectuale sau de viaţă.

Simţiţi că redeveniţi creativ în încercarea de aduce armonie şi frumuseţe în lucrurile cotidiene, în acele detalii de estetică care fac diferenţa pentru o experienţă vizuală cât mai plăcută. Vă reapucaţi de hobby-urile pe care le-aţi neglijat din lipsă de motivaţie şi vă stabiliţi noi obiective referitoare la petrecerea timpului liber. Vă exprimaţi mult mai uşor şi afectivitatea faţă de cei dragi care au suportat perioada anterioară când nu prea aţi fost în formă sau disponibil emoţional. Este un moment favorabil să vă bucuraţi de voi şi pentru voi, să nu refuzaţi nici o propunere de a ieşi în oraş sau de a participa la evenimente unde puteţi să vă prezentaţi în toată strălucirea.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Taur: 24-30 IANUARIE

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Timpul vostru este limitat. Prea limitat pentru a nu vă da voie să vă bucuraţi de clipa prezentă. Bucuraţi-vă că aveţi ocazia să faceţi sarcinile cotidiene, fiţi recunoscător că aveţi în viaţa voastră persoane pentru care să faceţi mici comisioane sau servicii doar de drag. Încetiniţi din ritmul frenetic al programului zilnic şi concentraţi-vă pe lucrurile elementare. Veţi observa că surprinzător mintea se va limpezi în timpul acestui proces şi tot ce vă îngrijora devine doar o dilemă pe care ştiţi că aveţi capacitatea de a o rezolva. Fiţi prezent. Conştientizaţi fiecare din senzaţiile pe care le experimentaţi,vedeţi ce experienţe vă destabilizează şi care vă ajută să rămâneţi echilibrat emoţional. Folosiţi toate simţurile, atingeţi lucruri, mângâiaţi-i pe cei dragi, gustaţi conştient mâncarea, fiţi sensibil la aromele care vă înconjoară. Trăiţi o perioadă aparte prin puterea pe care o veţi avea după – aceea de a şti cât de miraculoase sunt fiecare persoană şi lucru cu care intraţi în contact.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Gemeni: 24-30 IANUARIE

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Sectorul  financiar pare să nu mai termine cu provocările. Veştile bune apar de la proiectele pe care puteţi să le demaraţi cu spor în aceste momente. Profitaţi de abilităţile bune de comunicare şi care vă dau un avantaj atunci când deschideţi subiectul legat de investiţii şi banii necesari pentru a pune bazele ideilor. Cererile voastre primesc răspunsuri favorabile, sunteţi în alertă şi prindeţi imediat şansa de a extrage toate avantajele din orice propunere.

Începeţi să vă interesaţi de ce se petrece în fundal şi de modalităţi de relaxare pentru următoarea perioadă. Simţiţi că acum deveniţi agitat iar apoi vor fi momente când să fie necesară o pauză de la tot. Poate ar fi indicat ca măcar atunci când conştientizaţi că se acumulează tensiune şi că ritmul este prea alert să încercaţi să reduceţi cât de puţin viteza. Să vă achitaţi de responsabilităţi dar luând lucrurile pas cu pas, nu fiind împărţit permanent între două activităţi sau două telefoane! Justificaţi această aparentă lentoare prin faptul că e necesar să acordaţi atenţie şi micilor detalii, că vreţi să observaţi mai mult reacţiile sponsorilor sau a celor cu care colaboraţi, iar voi între timp, să vă puteţi încărca puţin bateriile.

Află ce le aşteaptă pe restul zodiilor pe Click!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Lucian Leonte
22.01.2022, 17:25:00

Vreau sa fac concurenta la lyckelele astea. Vreau sa deschid o activitate de zodiak adevarat nu bazate pe minciunile acestor specialisti de nimic.

Modifică Setările