Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Horoscop săptămânal 25-31 octombrie 2021: Peştii au relaţii tensionate cu cei dragi

1
23 Oct 2021 12:34:51
Autor: George-Andrei Cristescu
FOTO shutterstock
FOTO shutterstock

Horoscopul săptămânal pentru perioada 25-31 octombrie 2021 îţi aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti. Horoscopul săptămânal pentru 25-31 octombrie 2021 îţi spune dacă vei avea succes în carieră, ce te aşteaptă din punct de vedere al sănătăţii, cât de bine vei sta cu banii, dar şi cu dragostea.

Horoscop săptămânal Berbec: 25-31 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Cu siguranţă veţi fi mai vulnerabili şi mai sensibili. Fie că visaţi la întâlniri secrete,fie că vă străduiţi să păstraţi armonie în relaţia existentă, această perioadă vă va inspira şi vă va trezi potenţialul creativ care vă conduce în lumea fanteziei. Veţi dori să scrieţi poezii sau proză, să ascultaţi melodii romantice, permiţându-vă astfel să vă detaşaţi de grijile lumii reale. Nu excludeţi simpatia pentru oricare dintre cunoştinţele voastre, dar ea nu va provoca un sentiment profund, ci mai degrabă va fi un flirt.
 
 
Bărbaţii ar trebui să acorde o atenţie deosebită femeilor, fie ele prietene, logodnice,soţii, surori sau fiice. Ca răsplată, ei vor primi sprijinul potrivit şi sfatul potrivit,chiar dacă nu le place deloc să dea dovadă de slăbiciune.
 
Pe femei însă, le îndemn să ceară sfatul, ajutorul şi sprijinul mamei. Aceasta este o săptămână în care este util şi important să vă simţiţi, să vă reluaţi rolul de  fiică,sub aripa ocrotitoare a părinţilor.
 

Horoscop săptămânal Taur: 25-31 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

În izolare, nativii vor putea reflecta asupra semnificaţiei ascunse a ceea ce se întâmplă în viaţa lor. Prin meditaţie şi pregătire spirituală, veţi deschide uşa unei lumi misterioase. Realizând că adevărul se află de fapt în bogăţia spirituală a unei persoane, veţi continua să căutaţi pe cineva care vă poate împărtăşi părerile şi opiniile. Se pare că în relaţiile cu sexul opus tot încercaţi să găsiţi un ideal care s-a format în subconştientul vostru. Să ştiţi că oamenii din jur nu pot îndeplini întotdeauna cerinţele voastre, mai ales dacă ele sunt ideale. Prin urmare,momentele de lipsă de înţelegere reciprocă nu sunt excluse.
 
Dacă v-a preocupat până acum amenajarea locuinţei ori chiar schimbarea de domiciliu, acest tip de activităţi sunt în plină desfăşurare şi săptămâna asta. 
 
Pe nativii aflaţi deja în parteneriate, îi sfătuiesc să nu ezite să îşi antreneze perechile pentru participarea la afacerile şi problemele apărute, chiar solicitaţi-le ajutorul, dar nu din poziţia comandantului, ci din poziţia celui care are nevoie de sprijin.
 

Horoscop săptămânal Gemeni: 25-31 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Săptămâna va pune în faţa voastră o sarcină dificilă referitoare la cum să transformaţi o veche prietenie în ceva mai mult? Încă nu aveţi curajul, dar aici faceţi un pas decisiv ca să obţineţi ceea ce doriţi!
 
E o perioadă bună pentru a pleca în excursie, în locuri necunoscute. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care preferă să stea pe scaune. Soţii devin prietenoşişi nu numai că veţi rezolva împreună probleme dificile de zi cu zi, cu condiţia să găsiţi şi timp pentru plimbările romantice. Aceasta va întări perfect relaţia dacă ea este relativ diminuată.
 
Cuplurile divorţate completează procedurile de partajare a proprietăţii comune şi, se pare că nu se vor mai întoarce la ele. Aşadar, pentru aceştia, tot înainte, spre o viaţă diferită!
 
În parteneriatul de căsătorie veţi acorda mai multă atenţie soţului, dar nu veţi ajunge întotdeauna la înţelegere reciprocă din cauza viziunilor diferite privind educaţia copiilor sau privind problemele cu părinţii unuia dintre voi.
 
Pluto continuă să pună presiune şi să vă testeze rezistenţa emoţională, punându-vă faţă-n faţă cu diferite experienţe intense de viaţă.
 
Citeşte continuarea pe click.ro

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Roy Walker
23.10.2021, 14:53:09

Cititori ai discutiilor BTL, ca sa stiti la ce dezinformare va expuneti pe acest forum, iata un raport live al postarilor antivacciniste pe forumurile Adevarul: https://telegra.ph/LIVE---Postaci-Antivaccin-Forumurile-Adevarul-10-20 Enjoy! Cat timp conturile trollilor platiti nu vor fi suspendate, acest mesaj va continua sa apara. Luv u!

Modifică Setările