Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Horoscop săptămânal 26 iulie - 1 august 2021: Peştilor li se deschid noi uşi pentru a face schimbări şi transformări

0
24 Jul 2021 15:24:57
Autor: George-Andrei Cristescu
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Horoscopul săptămânal pentru perioada 26 iulie - 1 august 2021 îţi aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti. Horoscopul săptămânal pentru 26 iulie - 1 august 2021 îţi spune dacă vei avea succes în carieră, ce te aşteaptă din punct de vedere al sănătăţii, cât de bine vei sta cu banii, dar şi cu dragostea.

Horoscop săptămânal Berbec: 26 iulie - 1 august 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Devine importantă stabilitatea financiară şi tot ce faceţi acum pare să aibă ca motivaţie să vă asiguraţi că în caz de situaţii neprevăzute, aveţi bani puşi deoparte, sunteţi pregătiţi să faceţi faţă provocărilor de orice fel. Pornind de la dorinţa de securitate prospectaţi, vă interesaţi de noi oportunităţi de a spori câştigurile şi de a economisi mai agresiv. Vă apucaţi să vă actualizaţi CV-ul, vă gândiţi să daţi sfoară în ţară la oamenii potriviţi legat de faptul că aţi fi interesaţi de eventuale joburi existente. Nu uitaţi să discutaţi despre schimbările pe care le demaraţi acum cu familia, să nu fie o surpriză pentru cei apropiaţi pentru că pot apărea tensiuni la care nu vă aşteptaţi. Faceţi publică discret intenţia, puteţi lua în calcul să vă sporiţi iniţial veniturile doar din exploatarea unor talente în timpul liber, fără a face schimbări majore de job sau de domeniu de activitate.

 

Horoscop săptămânal Taur:  26 iulie - 1 august 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Vă confruntaţi cu momente de decizie destul de intense întrucât acum se ating anumite limite. Realizaţi că trebuie să renunţaţi la activităţi sau persoane care vă cauzează pierderi. Faceţi calcule concrete, stabiliţi costuri şi venituri, estimaţi ce e cazul să păstraţi şi la ce e cazul să ajustaţi sau chiar să tăiaţi de pe lista de sarcini. Dispare entuziasmul faţă de anumite proiecte noi care păreau promiţătoare, iar acum evaluaţi primele rezultate şi vedeţi de ce e nevoie să modificaţi. Asta presupune să discutaţi cu mai multe persoane implicate, să renegociaţi anumite clauze, fără să lăsaţi bagajul emoţional să intervină. Este un moment de detoxifiere, nu mai aveţi răbdare nici cu relaţiile care funcţionează după un tipar disfuncţional şi e posibil să tăiaţi în carne vie fără să vă mai uitaţi în urmă. Deveniţi propria prioritate, vedeţi ce nevoi aveţi financiar, ce abilităţi aveţi pe care să le folosiţi în continuare.
 

Horoscop săptămânal Gemeni: 26 iulie - 1 august 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Devine important să învăţaţi din lecţiile trecutului, să ştiţi să citiţi semnele de avertizare, ce să evitaţi şi când să vă implicaţi. Riscaţi să faceţi investiţii nu tocmai profitabile în domenii cunoscute şi unde v-aţi mai încercat norocul. Acum nu pare să vă iasă pasienţa. Semnale sunt, intuiţi cumva că totul e prea frumos ca să fie adevărat şi e indicat în orice aveţi de întreprins să faceţi analize amănunţite, să notaţi cu lux de amănunte avantaje şi dezavantaje. Şansa ar putea veni pentru aceia care sunt dispuşi să pună la bătaie stabilitatea profesională sau financiară actuală şi să se comporte ca şi cum nu au nimic de pierdut. Puteţi să riscaţi, dar vorbim de perioada de mijloc a săptămânii şi de ferestre mici de oportunitate. Păstraţi viziunea realistă, reevaluaţi, mai ales la început de perioadă şi acordaţi timp celor dragi, luaţi masa mai des cu familia şi distraţi-vă în special cu copiii sau cu cei mai tineri.
 
Citeşte continuarea pe click.ro

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările