Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Horoscop săptămânal 29 noiembrie-5 decembrie 2021. Reuşite în amor pentru Capricorni, dar probleme cu sănătatea

0
27 Nov 2021 10:49:50
Autor: George-Andrei Cristescu
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Horoscopul săptămânal pentru perioada 29 noiembrie-5 decembrie 2021 îţi aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti.

Horoscopul săptămânal pentru 29 noiembrie-5 decembrie 2021 îţi spune dacă vei avea succes în carieră, ce te aşteaptă din punct de vedere al sănătăţii, cât de bine vei sta cu banii, dar şi cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Capricorn traversează o perioadă ideală în relaţia de cuplu.

Horoscop săptămânal Berbec: 29 noiembrie-5 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

E o perioadă în care nu ar trebui să riscaţi la drumuri să circulaţi cu viteză, nu intraţi în dezbateri cu persoane agresive, nu este de dorit să vă angajaţi în investiţii mari, vânzări sau achiziţii, mai ales dacă ele necesită decizii rapide. Acesta este momentul în care trebuie să vă gândiţi mai atent înainte de a lua decizii importante.

După 27 noiembrie încolo, compasiunea şi capacitatea de reacţie îi vor ajuta pe mulţi să câştige respect chiar şi din partea oponenţilor lor.

O schimbare majoră în jurul finanţelor se poate produce, fie o cheltuială mare, fie o oportunitate de a câştiga mai mult. O sursă de venit ar putea înceta, dar este la fel de probabil să obţineţi o mărire de salariu, un nou client profitabil sau să vi se ofere un nou loc de muncă. Cu planetele, inclusiv Mercur, care se plimbă prin sectorul dumneavoastră de expansiune, probabil vi se va cere să semnaţi câteva contracte importante.

Horoscop săptămânal Taur: 29 noiembrie-5 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Situaţia va fi mai armonizată decât săptămâna trecută, ceea ce va ajuta la înţelegerea lucrurilor în mod diferit. Perspectiva neaşteptată, claritatea sentimentelor şi gândurilor vor ajuta să evaluaţi corect, să luaţi deciziile bune şi să acţionaţi mai flexibil. Vă veţi extinde legăturile sociale, puteţi lua parte la proiecte publice sau caritabile şi vă puteţi consolida reputaţia.

Unii pot întâlni o persoană importantă care vă va ajuta să descoperiţi o lume nouă, o altă filozofie de viaţă. Pentru ei, această perioadă poate fi foarte interesantă şi semnificativă. Cert e că toate privirile sunt aţintite asupra voastră acum şi în anii următori!  Un obiectiv personal major ar putea fi la îndemână. În timp ce această perioadă ar putea semnala un punct de cotitură sau un sfârşit, probabil că veţi avea mai multă putere decât alţii să transformaţi lucrurile în favoarea voastră, aşa că şi dacă cineva sau ceva iese din viaţa voastră, sunteţi de fapt redirecţionaţi către orizonturi mai bune. Este adevărat că la sfârşitul lunii energia vieţii va slăbi, aşa că va deveni important să aveţi grijă de sănătate, să monitorizaţi dieta şi munca şi să vă odihniţi.

Horoscop săptămânal Gemeni: 29 noiembrie-5 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Relaţiile cu rudele mai în vârstă sau cu şefii, profesorii, pot merge prost. Orice aţi întreprinde va necesita investiţii suplimentare de forţe şi fonduri. În acelaşi timp, prietenii şi rudele vor fi ocupaţi cu propriile probleme, aşa că va trebui să faceţi faţă singuri problemelor. Menţineţi numărul de contacte la minimum şi nu încercaţi să acţionaţi simultan în direcţii diferite! În acest moment, principalul lucru este să nu riscaţi de dragul unui succes îndoielnic. Este mai bine să amânaţi cele mai importante afaceri şi planuri până la sfârşitul lunii noiembrie.

A doua jumătate a perioadei  trebuie să fiţi vizibili şi să acţionaţi energic pentru a descoperi noi oportunităţi în profesie sau viaţa privată până la sfârşitul anului. Oricum, viaţa personală se va dezvolta foarte rapid, aşa că nu vă veţi plictisi. Veţi simţi nevoia să staţi jos, să vă odihniţi şi să vă reîncărcaţi bateriile. Visele vor fi intense şi aţi putea descoperi că situaţii din trecut,de natură karmică, se prezintă pentru a fi rezolvate odată pentru totdeauna.

Citeşte horoscopul săptămânal pentru 29 noiembrie-5 decembrie 2021 complet pe Click.ro

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările