Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

HOROSCOP Cum sunt şefii din zodiac. Nativii Scorpion sunt intimidanţi, Peştii sunt uşor de influenţat

0
17 Jul 2021 08:29:29
Autor: Click! pentru femei
Anna Wintour, redactor-şef al prestigioasei reviste Vogue, este Scorpion @shutterstock
Anna Wintour, redactor-şef al prestigioasei reviste Vogue, este Scorpion @shutterstock

Unii sunt autoritari, alţii sunt prietenoşi. Există şefi care îşi tratează subordonaţii ca pe asociaţi ori ca pe nişte amici, dar mulţi dintre lideri preferă să păstreze distanţa faţă de forţa de muncă. Selecţia următoare oferă o descriere succintă, din punct de vedere astrologic, a unora dintre cei mai puternici oameni din lume.

În funcţie de semnul zodiacal, oamenii pot fi „citiţi‟ cu uşurinţă, indiferent de ce poziţie ocupă în societate. Trăsăturile de caracter, valoriile, credinţele, modul cum acţionează şi se organizează pot fi observate şi bifate în funcţie de zodia care le guvernează existenţa. Pentru a ne ajuta să înţelegem cum funcţionează fiecare nativ din zodiac într-un rol de conducere, Ophira Edut, de la The AstroTwins, oferă câteva explicaţii definitorii pentru fiecare zodie în parte. Iată ce spune astrologul despre lideri ca Jeff Bezos, Steve Jobs, Oprah Winfrey, Hugh Hefner, James Cameron, Walt Disney, Anna Wintour şi ce anume îi impresionează.

Berbec – şeful Alfa

Hugh Hefner, celebrul fondator al revistei „Playboy‟ s-a născut pe 9 aprilie, în zodia Berbec. Nativii în această zodie cred că au întotdeauna dreptate şi nu se vor sfii să îţi dea şi mai mult să munceşti, iar când vine vorba despre greşeli, îţi vor spune ce nu ai făcut bine, fără să te menajeze. Pot colabora excelent cu subalternii, însă până la un punct, când se detaşează, ca să poată fi văzută distanţa dintre şef şi angajaţi.

Citeşte aici cum sunt liderii fiecărei zodii în parte.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările