Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Horoscop zilnic, 14 mai 2015. Capricornii primesc ajutor de la cine se aşteaptă mai puţin

0
13 May 2015 17:58:00
Autor: Redacţia Adevărul
Horoscop zilnic, 14 mai 2015. FOTO Fotolia
Horoscop zilnic, 14 mai 2015. FOTO Fotolia

Horoscop zilnic, 14 mai 2015. Fecioarele au parte de o zi în care se întrevăd şanse de promovare într-un post de mare responsabilitate, iar nativii din Capricorn reuşesc să-şi rezolve din probleme cu ajutorul unor persoane pe care nu contau.

Horoscop zilnic, 14 mai 2015. Berbecii uimesc prin energia de care dau dovadă

Îi uimiţi pe toţi cei cu care colaboraţi prin energia şi forţa de care daţi dovadă în orice împrejurare (până acum au crezut că doar vă lăudaţi). Oportunităţile şi succesele apar necontenit. Sunteţi mai ingenios decât de obicei şi interpretaţi corect lucrurile spuse pe jumătate.

Taur

Toate planurile dv. şi toate eforturile pe care le-aţi făcut până acum încep să rodească. Aveţi şi mai mult spor, iar persoana iubită nu vă iese din cuvânt deocamdată. Aşteptaţi unele confirmări necesare începerii activităţilor care v-ar putea propulsa în noi funcţii importante.

Gemeni

Potrivit horoscopului zilnic pentru joi, 14 mai 2015, le dovediţi celor din anturaj că sunteţi mult mai puternic decât au crezut vreodată. Acumulaţi în continuare mici sume de bani, sperând că veţi reuşi să vă plătiţi toate datoriile. Vi se reproşează că aţi deprins obiceiul să-i judecaţi pe toţi şi să nu vă autoapreciaţi corect.

Rac

Tăria de caracter vă completează comportamentul prin care vă atrageţi noi parteneri. Vi se cere să luaţi decizii prin care vă afectaţi amicii. Eforturile dv. nu sunt apreciate şi e posibil să vă decideţi din nou să căutaţi un serviciu mai bun. Apelaţi chiar şi la rude influente!

Leii

Sunteţi şi dv. foarte uimit de profitul pe care l-aţi realizat foarte repede, dar uitaţi că le daţi colaboratorilor numai o parte din ceea ce li se cuvine. Este momentul potrivit pentru gratificaţii financiare. Apar tensiuni care vă vor obliga să interveniţi în viaţa celor dragi.

Horoscop zilnic, 14 mai 2015. Fecioarelor le merge bine profesional

Sunteţi promovat într-un post de mare responsabilitate, la care visaţi de mult timp. Patronilor li se oferă şansa de a-şi dezvolta afacerile într-un nou sector. Nu aţi vrea să faceţi nicio concesie celor care credeţi că v-au exploatat şi au beneficiat nemeritat de ajutorul dv.

Balanţă

Este bine să profitaţi de avantajele acestei zile, cu care vă veţi mai reîntâlni peste o perioadă lungă de timp. Nu le spuneţi prietenilor ce doriţi să faceţi deoarece vă invidiază! Finalizaţi activităţi foarte importante în perioade scurte de timp (nici dv. nu ştiţi cum reuşiţi).

Scorpion

Nu rezistaţi să staţi de-o parte şi vă implicaţi în toate activităţile profesionale, deşi nu vă cere nimeni ajutorul, se arată în horoscopul zilnic - 14 mai 2015. Improvizaţi cu multă imaginaţie pentru a putea recupera timpul pierdut din cauza lipsei ajutoarelor. Seara, surprizele erotice vă storc ultima picătură de energie.

Săgetător

Scăpaţi de o datorie pe care nu mai speraţi să o achitaţi şi vă daţi cuvântul că situaţia nu se va mai repeta. Până seara, uitaţi şi faceţi alte promisiuni fără niciun fundament. Nu se întâmplă nimic deosebit şi aveţi senzaţia că totul în jurul dv. e static ori fără importanţă.

Horoscop zilnic, 14 mai 2015. Capricornii primesc ajutor de la cine se aşteaptă mai puţin

Cei mai mulţi nativi au probleme financiare, dar este posibil şi ca cei foarte tineri să se despartă de o persoană dragă. Toţi primesc ajutor de la cine nu se aşteaptă, iar relaţiile erotice se stabilizează. Aveţi posibilitatea de a demasca o persoană care a încercat să vă înşele.

Vărsător

Încercaţi să faceţi economii şi sunteţi încurajat de familie, dar rezultatele vor fi pe termen lung şi nu vă place să aşteptaţi. Vă faceţi iluzii când consideraţi că amicii vor să vă ajute fără să tragă foloase. Vă purtaţi cu blândeţe cu persoane ce nu merită nici măcar o privire.

Peşti

Stabiliţi noi relaţii de amiciţie cu oameni pe care îi cunoaşteţi azi. Sunteţi apreciat pentru seriozitate, dar deveniţi incomod când vă mărturisiţi părerile păstrate până acum secrete. Seara, se îmbunătăţesc relaţiile sociale şi profesionale, dar devin dificile cele familiale.

Horoscop zilnic pentru joi, 14 mai 2015, realizat de Tina Rizea. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii