Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Horoscop zilnic, 16 mai 2016: Scorpionul are parte de surprize mari din partea familiei

0
15 May 2016 17:24:06
Autor: Redacţia Adevărul
Horoscop zilnic, 16 mai 2016 FOTO Arhivă Adevărul
Horoscop zilnic, 16 mai 2016 FOTO Arhivă Adevărul

Horoscop zilnic, 16 mai 2016. Berbecii căsătoriţi întâmpină probleme sentimentale când în viaţa lor apare o nouă persoană care le atrage atenţia. Racul, pe de altă parte, se bizuie pe omul iubit.

Horoscop zilnic, 16 mai 2016: Berbecul îşi regăseşte echilibrul sufletesc

Nu mai luaţi în considerare insuccesele şi vă regăsiţi echilibrul sufletesc, chiar dacă primiţi în continuare o grămadă de reproşuri. E posibil să vă îndrăgostiţi la prima vedere, numai că vor apărea încurcături sentimentale, mai ales dacă sunteţi căsătorit. Seara, o mică escapadă.
 
Taur
 
Pentru a afla ce doreşte persoana iubită de la dv., este necesar să provocaţi nişte „discuţii” nevinovate, care ar fi de preferat să se poarte pe tonul unor conversaţii amicale. Vi se comunică greşit o oră de întâlnire şi apar încurcături care vă dau întreg programul peste cap.
 
Gemeni
 
De dimineaţă, prea multe datorii, prea multe încurcături. Aveţi senzaţia că vă aflaţi într-o derivă permanentă, după o perioadă în care v-aţi  descurcat foarte bine, fără ajutorul nimănui. Foarte curând veţi avea nevoie de susţinere pentru a pune la punct o activitate inedită.
 

Horoscop zilnic, 16 mai 2016: Racul este plin de ambiţie pozitivă

Vă ambiţionaţi să le dovediţi tuturor că sunteţi în stare să vă descurcaţi de unul singur în orice situaţie. Seara, sunteţi atât de obosit încât nu puteţi adormi (e adevărat că şi numeroasele griji vă apasă). Apelaţi la persoana iubită (preferaţi pe cineva mai în vârstă decât dv.).
 
Leu
 
Încă mai dispuneţi de suficientă răbdare pentru a fi amabil cu cei ce vă pun permanent beţe în roate. După-amiază, vă întâlniţi cu cel mai puternic adversar al dv. Daţi prea mare importanţă unor informaţii şi unor evenimente ce, în realitate, nu au niciun fel de impact în viaţa dv.
 
Fecioară
 
Aveţi atât de multe de oferit celor pe care îi iubiţi, încât nu luaţi în considerare refuzurile acestora. Vi se comunică noutăţi care vă uimesc şi vă stresează. Recuperaţi nişte bani cu ajutorul persoanei iubite, dar nu trebuie să-i daţi ascultare când vă cere să vă schimbaţi jobul.
 
Balanţă
 
Luaţi în calcul mai multe posibilităţi pentru a capta atenţia persoanei iubite. Nu aveţi timp suficient pentru a pune în practică vreun scenariu. Găsiţi mijloacele pentru a-i mobiliza pe toţi cei cu care munciţi, chiar şi fără să le mai daţi speranţe că vor primi mai mulţi bani.
 

Horoscop zilnic, 16 mai 2016: Scorpionul are parte de surprize mari din partea familiei

Aveţi ocazia de a vă întâlni cu prietenii dv. cei mai buni, dar vă veţi da peste cap tot programul prestabilit. Nu renunţaţi pentru că ulterior vă va părea rău! Bani puţini şi cereri şi mai mari din partea rudelor. Acasă, veşti de departe, surprize mari, cadouri şi multe laude!
 
Săgetător
 
Vă regăsiţi optimismul şi porniţi la „luptă”. Cei dragi vă ajută cum pot, iar dv., ca de obicei, le cereţi imposibilul. Prietenii vă invidiază şi vă critică. Pentru dv. este important să nu vă enervaţi, ci să vă ocupaţi de viitorul familiei, cu riscul de a fi socotit prea agasant.
 
Capricorn
 
Alegeţi momentul potrivit pentru a vă arăta compasiunea şi vă decideţi să-i ajutaţi pe cei necăjiţi din familia dv., chiar dacă eforturile vor fi foarte mari. Sunteţi admirat pentru resursele de energie şi pentru capacitatea de a-i convinge pe cei din jur să vă ajute necondiţionat.
 

Horoscop zilnic, 16 mai 2016: Vărsătorul regăseşte armonia familială

În cazul în care renunţaţi la aventurile amoroase, veţi regăsi armonia familială şi o oarecare stabilitate. Este posibil să apară totuşi o pagubă destul de importantă. Seara, obţineţi informaţiile dorite şi vă implicaţi în activităţi care vă încarcă suplimentar programul de muncă.
 
Peşti
 
Renegociaţi un contract sau vă decideţi să obţineţi câştiguri prin alte modalităţi decât cele de până acum. Nu veţi comunica nimănui nici încercările, nici rezultatele. Sunteţi mai econom şi totuşi vă văitaţi că nu vă descurcaţi cu câţi bani câştigaţi. Cooperaţi din nou cu rudele.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii