Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Horoscop zilnic, 19 ianuarie 2016: Fecioarele au o tendinţă de autodistrugere

0
18 Jan 2016 17:28:06
Autor: Redacţia Adevărul
Horoscop zilnic, 19 ianuarie 2016/FOTO Arhiva Adevărul
Horoscop zilnic, 19 ianuarie 2016/FOTO Arhiva Adevărul

Horoscop zilnic, 19 ianuarie 2016. Capricornii sunt nemulţumiţi că nu primesc recompense băneşti deşi sunt lăudaţi aproape în fiecare zi pentru munca lor.

Horoscop zilnic, 19 ianuarie 2016: Berbecului i se deschid noi orizonturi profesionale

Se deschid noi orizonturi profesionale, dar aveţi senzaţia că vă aşteaptă din nou clipe grele. Momentul cheie al zilei va apărea la amiază, când se ivesc soluţii pentru aproape toate problemele. Întreaga zi, clipele de blândeţe şi tihnă vor alterna cu cele de emotivitate maximă.

Taur

Va fi foarte greu să anticipaţi reacţiile partenerilor, cu toate că nu vă gândiţi decât la cum să le anihilaţi demersurile. Chiar dacă sunteţi susţinuţi, încăpăţânarea partenerilor nu este de bun augur. Puteţi cădea în capcana unei aparente bunăvoinţe. Faptele „bune” sunt rare.

Gemeni

Sunteţi nemulţumiţi din diverse cauze. Părinţii nu sunt mândri de copii, nativii îndrăgostiţi sunt mai vulnerabili, iar celibatarii nu suportă să fie refuzaţi. Relaxarea va apărea la amiază, când nu este exclus ca bugetul să se „însănătoşească” prin semnarea unei noi înţelegeri.

Rac

Veţi fi obligaţi să treceţi prin încercări şi restricţii neaşteptate. Irascibili şi agresivi, sunteţi dezavantajaţi de atitudinea prietenilor şi rudelor, care uită tot ce v-au promis. Veţi renunţa la a căuta nod în papură persoanei iubite. Seara, sunteţi superficiali, dar relaxaţi.

Horoscop zilnic, 19 ianuarie 2016: Leul este suspicios

Veţi fi suspicioşi şi veţi ajunge să credeţi că cei din anturaj vă mint. Bugetul se subţiază îngrijorător şi veţi ţine un fel de conferinţe familiale, ca să-i aduceţi pe calea cea bună pe cei care vor luna de pe cer. Aveţi o întâlnire sentimentală care vă readuce surâsul pe buze.

Fecioară

Se poate spune că acţionează asupra acestor nativi o tendinţă de autodistrugere. De unde până acum respectaţi tot ceea ce vă putea îmbunătăţi starea de sănătate, începeţi să faceţi multe excese, vă testaţi partenerul de cuplu şi vă complicaţi viaţa, criticându-i pe toţi cei dragi.

Balanţă

Apar încurcături nu numai din pricina moştenirilor nerezolvate la timp, ci şi din cauza unor rude prin alianţă care se dovedesc extrem de obraznice şi lipsite de bun simţ. Veţi încerca să rezolvaţi toate problemele prin diplomaţia dv. nativă, însă ajungeţi să aplicaţi măsuri dure.

Scorpion

Vă simţiţi în siguranţă şi aveţi dreptate fiindcă la orice tranzacţii aţi participa, acestea se întorc în favoarea dv. Animozitatea şi invidia celor din anturaj nu vă deranjează, dar dacă „atacurile” persistă, le veţi rezolva prin ironii sarcastice. Seara, vă credeţi puternici!

Horoscop zilnic, 19 ianuarie 2016: Săgetătorul este foarte obosit

Lipsa de onestitate nu e sesizată şi unii vor suporta experienţe la care nici nu s-au gândit vreodată. După „surprizele” de ieri, veţi sufla şi în iaurt (veţi renunţa la întâlnirile amicale planificate cu mult timp în urmă). Nu vă odihniţi destul, dar rezistaţi la rutina enervantă.

Capricorn

Sunteţi conştienţi că trebuie să fiţi mai vigilenţi, însă aveţi încredere în propriile posibilităţi. Sunteţi lăudaţi în fiecare zi, dar eforturile nu vă sunt recompensate băneşte, aşa că va apărea o stare generală de nemulţumire. Sentimentele pentru persoana iubită devin ambigue.

Vărsător

Sunteţi foarte fericiţi dacă reuşiţi să finalizaţi renovarea locuinţei, mai ales că vă îndepliniţi astfel nişte vise pe care le consideraţi de neatins. Sunteţi provocaţi să participaţi la activităţi ce vă displac şi consideraţi că a venit momentul să le daţi o lecţie adversarilor.

Peşti

Vorbiţi mai mult decât de obicei şi dezvăluiţi secrete pe care le-aţi păstrat ani de zile. Uitaţi să fiţi diplomaţi şi porniţi o campanie contra celor ce vă irită prin apatie. Sunteţi ajutaţi să vă puneţi în practică nişte idei cam avangardiste. Răbdarea vă e pusă la încercare.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările