Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Horoscop zilnic, 21 februarie 2016. Peştii scapă de stres ca prin minune

0
20 Feb 2016 14:24:46
Autor: Redacţia Adevărul
Horoscop zilnic, 21 februarie 2016. FOTO Arhiva
Horoscop zilnic, 21 februarie 2016. FOTO Arhiva

Horoscop zilnic, 21 februarie 2016. Relaţia armonioasă cu persoana iubită îşi pune amprenta asupra nativilor din Peşti, care uită de stres, în timp ce Fecioarele sunt nemulţumite de toţi şi toate, chiar dacă sperau la o perioadă cât mai relaxantă.

Horoscop zilnic, 21 februarie 2016. Berbecii au conştiinţa încărcată

Poţi să cunoşti în acest week-end oameni noi cu care să legi bune relaţii profesionale în viitor. După-amiază, eşti invitat de către o persoană cândva foarte dragă la un fel de reuniune specială. Te simţi totuşi fără motiv cu conştiinţa încărcată.

Taur

Este o zi rezervată activităţilor de tot felul, aşa că vei ajunge acasă destul de obosit pentru a termina formalităţile casnice planificate pentru week-end. Seara, recuperezi şi pleci în vizită iar pe la prieteni, împreună cu aproape toată familia.

Gemeni

Primeşti invitaţii de la persoane dragi, dar preferi să rămâi acasă ca să recuperezi tot ceea ce ai amânat în cursul întregii săptămâni. Pentru seară, faci la rândul tău invitaţii care nu vor fi onorate, aşa că te relaxezi cum îţi place în familie.

Rac

Discuţiile de astăzi cu persoana iubită se „sting” de abia peste noapte, iar apoi vei şti cum trebuie să procedezi ca altă dată să nu mai primeşti reproşuri fără să fi greşit. Pregăteşti multe cadouri din timp pentru o persoană din anturajul intim!

Leu

Ai serioase îndoieli că eşti vinovat de starea de nemulţumire a persoanei iubite, dar rezişti cu stoicism până seara la toate reproşurile. Dacă situaţia se va agrava, este posibil să te revolţi şi să îţi iei lumea în cap pe la rudele prin alianţă.

Horoscop zilnic, 21 februarie 2016. Fecioarele, nemulţumite de toţi şi toate

Simţi nevoia unei perioade de relaxare şi chiar nu îţi mai planificaseşi nimic pentru astăzi, însă de seara reîncepi o furibundă campanie de pregătiri şi planuri personale. Reevaluezi relaţiile cu cei din jur şi te declari nemulţumit de toţi şi toate.

Balanţă

Toţi cei din familie aşteaptă un semnal de la tine pentru a începe activităţile specifice week-end-ului. Cei tineri vor pleca însă la prieteni, partenerul de cuplu se uită la televizor, iar tu rămâi pe baricade până noaptea târziu, aşteptând o minune.

Scorpion

Accepţi cu plăcere orice idee originală pentru sărbătorirea cuiva drag şi eşti dispus să faci eforturi serioase pentru a-i da viaţă. Seara, se impune să îţi petreci mai mult timp cu familia, chiar dacă programul planificat era altul! Vizite amânate.

Săgetător

Doreşti să te implici în demararea unor noutăţi în materie de distracţie. Dacă nu primeşti invitaţii la prânz, vei organiza un fel de festivitate pentru familie şi cei mai dragi amici. Reuşita te încurajează să faci planuri şi pentru week-end-ul următor.

Capricorn

Te plictiseşti şi nu ar fi de mirare ca toată ziua să lucrezi la un proiect, la o activitate nouă, împreună cu cine se nimereşte prin preajma ta. Nativii tineri au întâlniri amoroase „importante”, dar cei maturi nu au şanse amoroase în această seară.

Vărsător

Nu te mai aştepţi la „fapte” deosebite în dormitor din partea partenerului de cuplu, însă vei fi surprins de această dată. Pentru cei tineri, este posibil ca o simplă amiciţie să se transforme brusc în patimă arzătoare. Ciudăţenii comportamentale.

Horoscop zilnic, 21 februarie 2016. Peştii scapă de stres ca prin minune

Relaţia amoroasă cu persoana iubită capătă o nouă dimensiune. Vă sfătuiţi, vă faceţi confidenţe şi ajungeţi la concluzia că prin tandreţe se poate rezolva orice. După-amiază, stresul dispare ca prin farmec şi pleci în vizite amânate de luni de zile.

Horoscop realizat de Tina Rizea. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii