Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Horoscop zilnic, 25 ianuarie 2016. Fecioarele sunt copleşite de sarcini profesionale

0
24 Jan 2016 18:31:09
Autor: Redacţia Adevărul
Horoscop zilnic, 25 ianuarie 2016. FOTO Arhiva
Horoscop zilnic, 25 ianuarie 2016. FOTO Arhiva

Horoscop zilnic, 25 ianuarie 2016. În timp ce Berbecii au şanse să-şi îmbunătăţească situaţia financiară, Fecioarele se confruntă cu îndatoriri profesionale tot mai complexe.

Horoscop zilnic, 25 ianuarie 2016. Berbecii au şanse să-şi îmbunătăţească situaţia financiară

Aveţi şanse de a vă îmbunătăţi situaţia financiară, dacă renunţaţi la proiectele complicate, ce nu se vor finaliza decât foarte greu. Amânaţi orice întâlnire, chiar şi cu persoanele cu care nu v-aţi mai văzut de ani de zile, deoarece sunteţi nevoit să dezvoltaţi o idee promiţătoare.

Taur

Iniţiativele dv. sunt primite cu bunăvoinţă de colegi, de şefi, dar nu şi de membrii familiei. Aveţi nevoie de multă energie pentru a convinge pe toată lumea implicată. Foarte sensibil psihic şi fizic, descoperiţi singur leacul de care aveţi nevoie pentru a deveni mai puternic.

Gemeni

Este bine să nu daţi importanţă agresivităţii celor din jur şi invidiei cauzate de gratificaţiile primite. Profitaţi de energia vitală deosebită pentru a definitiva restanţele. Aveţi iniţiative de invidiat, dar pe care nu le puneţi în practică. Vi se pare că munciţi prea mult.

Rac

După conflictele deschise de şefii dv., urmează un fel de consens. Vă pricepeţi să stabiliţi relaţii durabile şi avantajoase. Îi ajutaţi pe cei din anturaj să-şi finalizeze proiectele şi sunteţi lăudat de toată lumea. Nu vă puteţi împiedica să le luaţi „osanalele” în considerare.

Leu

Nu adversarii vă creează azi cele mai mari probleme, ci prietenii şi colegii de serviciu. Nici persoana iubită nu vă ajută aşa cum a promis! Vă puteţi baza în schimb pe toate rudele prin alianţă. Vă preocupă renovarea casei în care locuiţi şi parcă aţi dori chiar să vă mutaţi.

Horoscop zilnic, 25 ianuarie 2016. Fecioarele sunt copleşite de sarcini profesionale

Sunteţi copleşit de numeroasele sarcini profesionale, care sunt şi din ce în ce mai complicate (toate vi se „distribuie” de către parteneri). Nici viaţa de familie nu decurge atât de bine cum doriţi. Nu reuşiţi să vă înţelegeţi cu partenerii dv., parcă aţi vorbi în altă limbă.

Balanţă

Sunteţi acuzat de femeile din anturaj că nu vă respectaţi promisiunile şi că sunteţi prea comod! Nu aveţi cum să le contraziceţi, aşa că e de preferat să tăceţi. Nu vă vine să credeţi că primiţi atâtea cereri în „căsătorie”. Primiţi şi oferte de muncă, dar doriţi cu totul altceva.

Scorpion

Încercaţi să fiţi mai maleabil când cei dragi vor să vă facă confidenţe! Dacă îi criticaţi cu orice prilej, nu vor mai îndrăzni să vă împărtăşească  sentimentele lor. Relaţiile profesionale, care până acum v-au oferit o oază de linişte, sunt foarte stresante şi deveniţi irascibil.

Săgetător

Nu aveţi răbdare cu persoanele pe care le simpatizaţi, deşi vă puneţi în pericol propriile interese. Aveţi un program încărcat şi nu mai ştiţi cum să finalizaţi toate activităţile profesionale. Seara, apar neînţelegeri familiale de ultimă oră, încât vă întrebaţi ce au toţi cu dv.

Capricorn

Nu refuzaţi invitaţia de a discuta cu cei dragi şi mai ales nu refuzaţi din start sfaturile care vi se dau cu multă bunăvoinţă! Regretaţi toate cheltuielile exagerate, dar faceţi altele. Este necesar să faceţi şi multe drumuri, să terminaţi renovarea sau vânzarea unei case etc.

Horoscop zilnic, 25 ianuarie 2016. Vărsătorii se concentrează pe carieră

Depăşiţi faza de planificare şi vă axaţi activitatea profesională pe punerea în practică a proiectelor. Sunteţi cooptat într-o nouă activitate şi descoperiţi că potenţialul dv. este mai apreciat. Prietenii dv. (şi rudele) nu sunt deloc invidioşi când vă tot spun să faceţi economii.

Peşti

O zi foarte norocoasă. Faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă va ajuta să depăşiţi această perioadă de readaptare şi vă va oferi şansa de a avea încredere din nou în prietenii de conjunctură. Cu o intuiţie aproape paranormală, identificaţi toate problemele reale ale celor din jur.

Horoscop realizat de Tina Rizea. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările