Stil de viaţă

articolul anterior articolul urmator

Horoscop zilnic, 30 august 2016: Balanţele se afirmă profesional

0
29 Aug 2016 18:47:23
Autor: Redacţia Adevărul
Horoscop zilnic, 30 august 2016. FOTO Arhiva
Horoscop zilnic, 30 august 2016. FOTO Arhiva

Horoscop zilnic, 30 august 2016: Taurii sunt foarte energici şi optimişti, Leii se bucură de aprecieri colegiale şi de cele ale persoanei iubite, iar Capricornii înaintează pe scara socială

Berbec

Doriţi să îi direcţionaţi pe toţi cei ce vă înconjoară, chiar dacă nu fac parte din anturajul obişnuit. Restructuraţi o parte din activităţi pentru a putea diversifica posibilităţile de câştig. Vi se dau bani în plus de către şeful direct. Cooperaţi cu noii colegi destul de bine.

Horoscop zilnic, 30 august 2016: Taurii sunt foarte energici şi optimişti

Consideraţi că nu aveţi cum să treceţi peste interdicţiile care se multiplică şi vă stresează. În realitate, sunteţi foarte energic şi mai optimist decât oricine altcineva. Aveţi nevoie de aliaţi pentru a vă susţine proiectele. E totuşi de preferat să păstraţi şi contactele vechi.

Gemeni

Evenimentele sunt calme, mai ales că vă „recuperaţi” o parte dintre amici (absenţa lor v-a luat prin surprindere). Vi se fac mărturisiri, se cer scuze şi se rememorează clipele plăcute. Nimic nu pare să vă mai stea în cale de această dată. Sunteţi entuziasmat de programul zilei.

Rac

Vi se reproşează că sunteţi prea dur şi că lăsaţi la o parte diplomaţia doar pentru a arăta familiei de ce sunteţi în stare. Dv. sunteţi mulţumit că reuşiţi să scăpaţi de datorii. Există persoane ce ar dori să vă lase „paznic” acasă. Vă păstraţi calmul în cele mai dificile situaţii.

Horoscop zilnic, 30 august 2016: Leii se bucură de aprecieri colegiale şi de cele ale persoanei iubite

Identificaţi schimbările de care aveţi nevoie pentru a face atmosfera agreabilă atât la serviciu, cât şi în familie. Vă bucuraţi de aprecieri colegiale şi de cele ale persoanei iubite. Reveniţi asupra unor decizii vechi, dar nu rezolvaţi nimic până nu le cereţi scuze amicilor. 

Fecioară

Trebuie să faceţi eforturi pentru a nu lăsa norocul să treacă pe lângă dv. şi să nu-i lăsaţi pe alţii să profite. Conflictele care au mocnit până acum, vor „exploda” pe neaşteptate. Vă preocupă mai mult clarificarea relaţiilor sentimentale. Nu puteţi să stabiliţi „drepturi” noi.

Horoscop zilnic, 30 august 2016: Balanţele se afirmă profesional

Beneficiaţi de o sensibilitate ce vă marchează toate reacţiile şi care poate să vă ajute să îmbunătăţiţi relaţiile cu prietenii şi rudele. Afirmarea profesională este indiscutabilă. Aproape uitaţi că e perioada de finalizare a contractelor. Nimeni nu mai vrea să vă poarte de grijă.

Scorpion

Aveţi şansele financiare cele mai evidente din întreaga existenţă. Discuţiile cu prietenii ajung într-un moment delicat din cauza unui contract ori a unor acte prea neclare. Sunteţi nevoit să vă luaţi viaţa în propriile mâini. Plănuiţi să le oferiţi celor dragi o seară plăcută.

Săgetător

Contextul zilei e favorabil, iar dacă faceţi gesturi tolerante şi vă supuneţi normelor veţi avea câştig de cauză în orice situaţie. Veţi ţine seama însă şi de sensibilitatea persoanei iubite. Stabiliţi acorduri de principiu cu amicii şi descoperiţi că vă descurcaţi destul de bine.

Horoscop zilnic, 30 august 2016: Capricornii înaintează pe scara socială

Consideraţi că nu sunteţi avantajat de actele care se încheie azi până nu discutaţi cu un specialist. Primiţi un fel de „cadou” care vă ridică pe scara socială. Vă preocupă în cel mai înalt grad ce fac cei dragi cu banii. Rezolvaţi problemele familiale, dar într-un mod excentric.

Vărsător

Nu sunteţi mulţumit de nimic şi vi se reproşează că vă place să decideţi de unul singur. Setea de putere a apărut după umilirile de care nu v-a scutit deloc anturajul. Sunteţi decis să vă urmăriţi cu multă atenţie rudele. Crizele de isterie ale unor persoane din anturaj vă irită.

Horoscop zilnic, 30 august 2016: Peştilor li se oferă multe posibilităţi de a petrece clipe plăcute

Sunteţi îngrijorat de lipsa de reacţie a persoanelor pe care le iubiţi. Luaţi decizii numai în folos propriu şi vă miraţi cu naivitate că celorlalţi nu le fac plăcere, deşi s-au decis să se implice în afaceri împreună cu dv. Vi se oferă multe posibilităţi de a petrece clipe plăcute.

Horoscop realizat de Tina Rizea.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările